Naar boven

Rotaliana voor iedereen

Dit Italiaanse merk is gespecialiseerd in verlichting. Ze hebben een divers assortiment met verschillende stijlen. Al is er wel een gemene deler: alle ontwerpen hebben een minimalistisch karakter. Zo kan iedereen wel bij Rotaliana terecht. De minimalistische stijl betekent niet dat de ontwerpen saai zijn. Het zijn namelijk esthetische producten met een rijke identiteit. Maar het gaat niet enkel om het uiterlijk, het merk besteedt evenveel waarde aan het innerlijk. Dat betekent dat er veel aandacht is voor de kwaliteit van de producten. Wanneer je een hanglamp van Rotaliana aanschaft, kun je er dus van op aan dat deze lang meegaat. Handig, want het tijdloze ontwerp zal niet snel uit de mode raken.

Hanglampen van Rotaliana blinken uit in eenvoud

Naast de meer ronde modellen uit de hanglampenserie heeft Rotaliana ook rechtlijnige exemplaren in het assortiment. Voor wanneer je op zoek bent naar meer een strak en grafisch uiterlijk, zoals de Dry H1 hanglamp LED. De lampenkap is net een omgekeerde trechter en het plafondkapje is een langwerpige rechthoek. Met het dunne snoer ertussen ontstaat er een interessante verhouding tussen de verschillende vormen. Staat het ontwerp je aan, maar heb je liever twee lampen boven bijvoorbeeld de eettafel? Ga dan voor de Dry H2 hanglamp LED. De twee lampenkappen gaan via een sierlijke boog naar hetzelfde punt. Zo ontstaat een spel van verschillende vormen: de perfecte combinatie tussen strak en speels.

Rotaliana hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rotaliana. Dat betekent dat wij alle Rotaliana hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.