Rotaliana

Het Italiaanse designmerk Rotaliana staat bekend om haar uiteenlopende collectie in verlichting. Alle lampen van dit merk kenmerken zich door een mix van traditie en innovatie. Zo is een lamp voorzien van de nieuwste technieken zonder dat de traditionele roots uit het oog worden verloren. Wand-, tafel-, hang-, plafond- en vloerlampen: het gaat in deze uitgebreide collectie om designverlichting met een minimalistisch ontwerp. De designlampen van Rotaliana vallen in positieve zin op door hun eenvoud. Door het variërende aanbod is er voor elke ruimte wel een geschikte lamp te vinden. De innerlijke en uiterlijke kenmerken bevestigen de schoonheid van elke lamp. Er wordt niet alleen rekening gehouden met hoe een lamp eruitziet, maar dit merk kijkt ook naar de kwaliteit, het productieproces en het milieu. Laat je verrassen door alle ontwerpen die Rotaliana op de markt heeft gebracht. 

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-23 van 23 producten

Rotaliana: al dertig jaar thuis in verlichting

In 1989 ontstond het merk Rotaliana waarbij de focus ligt op het waanzinnige uiterlijk, de functionaliteit en de bruikbaarheid. In elk (licht)ontwerp combineert het ontwerpersteam logica met emotie waardoor hun verlichting het dagelijkse leven ‘verlicht’. Door samen te werken met verschillende ontwerpers van over de hele wereld is een schitterende collectie ontstaan die een breed publiek aanspreekt. We zien tijdloosheid in de lampen wat ervoor zorgt dat je niet snel uitgekeken raakt op deze ontwerpen en er jarenlang plezier van hebt. Een mooi voorbeeld is de Multipot lamp van Rotaliana. Dit functionele lampje verplaats je eenvoudig overal naartoe en bij dit ontwerp is overal aan gedacht. De lamp heeft vier USB-aansluitingen en drie stekkers, vormt een stijlvol onderdeel in je interieur en biedt opbergruimte. 

Collecties van Rotaliana blinken uit in hun eenvoud

Door de ruime keuze in lampen van Rotaliana is de kans groot dat je een lamp vindt die past bij de ruimte waarvoor jij er één zoekt. Door in het ontwerpproces rekening te houden met de belangrijke eigenschappen functionaliteit en bruikbaarheid ontstaan enorm praktische lampen. En een groot deel van deze lampen is voorzien van een geïntegreerde LED module waardoor de lampen helemaal van deze tijd zijn. De Belvedere collectie typeert zich door wandlampen met een strak design die het licht zowel naar boven als naar beneden schijnen. Zo krijgt een wand in een woning of zakelijke omgeving een speels karakter. In de Drink serie van Rotaliana zien we vloer- en hanglampen met een zeer simplistisch en iconisch design dat iets wegheeft van de vorm van een kelk gevuld met licht. Van klassieke kleuren tot glanzende afwerkingen: je kiest met gemak een lamp in een uitvoering uit die bij je past. 

Rotaliana bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Rotaliana. Dat betekent dat wij alle producten van Rotaliana kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Rotaliana en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Rotaliana. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Rotaliana veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux.

Rotaliana
Filters
Overige categorieën
Merken
Rotaliana
Woonstijl
Kleur
Prijs
>>
<<
   
Update
Productsoort
Naar boven