Rivièra Maison tafels

Een tafel voor erbij, twee of het hele gezin? De keuze is aan jou. In deze collectie Rivièra Maison tafels vind je in elk geval genoeg verschillende items waardoor er vast wat bij zit dat jij mooi vindt. We stellen je in eerste instantie graag voor aan de kleinste van deze collectie. We hebben het dan over de Rivièra Maison Shelter Island tafel 70x70. Het gerecyclede iepenhout in combinatie met ijzer maakt dit tot een echte beauty waar je je ogen bijna niet vanaf kunt houden. Handig om te weten: je vindt ook nog een laatje in deze tafel waar je gauw even wat prullaria in kwijt kunt, mochten je familie of vrienden onverwachts langskomen. Is dit niet wat je zoekt? Dan hebben we goed nieuws voor je, want aan deze collectie zijn heel wat Rivièra Maison tafels toegevoegd in alle soorten en maten. 

Alles over Rivièra Maison

Het Nederlandse Rivièra Maison begon ooit als bloemenwinkel en is inmiddels uitgegroeid tot een naam die wereldwijde bekendheid heeft. En dat is niet gek als je de producten onder ogen krijgt. Let wel, dit merk heeft inmiddels een collectie met meer dan 3.000 producten. Bij de productie van elk van deze merken proberen ze ervoor te zorgen dat hun kernwaarden hierin zitten verwerkt. We hebben het dan over service, sfeer en exclusiviteit. Dit stelt Rivièra Maison hoog in het vaandel en dat mag je dan ook van ze verwachten als je een meubel aanschaft. Met hun collecties hebben ze al keer op keer verschillende prijzen binnen weten te slepen. En dat zegt genoeg als je het ons vraagt.

Rivièra Maison tafels voor veel gezelschap

De Rivièra Maison Beacon Hill uitschuifbare tafel 210-310x90 biedt dé oplossing als je regelmatig eters over de vloer krijgt. Zoals je aan de naam al kunt zien, kun je deze tafel met verlengstukken verbreden tot 310 centimeter. Elk verlengstuk heeft een breedte van 50 centimeter. Wel zo handig als je een diner voor je familie of vrienden hebt georganiseerd. De Beacon Hill serie heeft ook een tafel in een maatje kleiner: de Rivièra Maison Beacon Hill uitschuifbare tafel 180-260x90. Ideaal voor als je wat minder ruimte tot je beschikking hebt, maar wel graag zo nu en dan wat visite uitnodigt en daarom wel wat extra ruimte aan je tafel kunt gebruiken.  

Rivièra Maison tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rivièra Maison. Dat betekent dat wij alle Rivièra Maison tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Rivièra Maison en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven