Rivièra Maison kasten

Wil je je woning graag voorzien van wat extra kastruimte? Neem dan eens een kijkje in de collectie Rivièra Maison kasten. Deze collectie biedt je kasten in verschillende soorten en maten. Van televisiekasten tot boekenkasten. Voor bijna elk doeleinde is er wel een geschikt exemplaar te vinden. Neem bijvoorbeeld de Shelter Island TV kast. In deze kast vind je enkele laatjes waar je wat rommeltjes en papierwerk in kunt opbergen. Verder is er bovenop deze kast een mooie plek weggelegd voor jouw televisie. En dat is nog niet alles, want op de onderste plank kun je eventueel een dvd-speler plaatsen of een ander elektronisch apparaat die hierin thuishoort. Ben jij al overtuigd? Als dit niet is wat je zoekt, kijk dan vooral verder in het complete aanbod. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Alles over Rivièra Maison

Voor Rivièra Maison speelt het stukje exclusiviteit een belangrijke rol. Dat is nog niet alles, want sfeer en service staan ook hoog in het vaandel. Ze proberen daarom niet voor niets deze kernwaarden in elk van hun producten te verwerken om hun klanten elke keer weer blij te maken en tevreden te houden. Ooit begonnen als bloemenwinkel en inmiddels uitgegroeid tot een winkel die nationaal en internationaal enorm bekend is. Ze hebben niet voor niets al verschillende prijzen binnengesleept met de enorme hoeveelheid collecties die zij door de jaren heen hebben gepresenteerd. Bij Rivièra Maison vind je eigenlijk heel veel verschillende producten die goed van pas komen bij de inrichting van je woning. Van kasten tot stoelen en van behang tot lampen. Zo kun je eenvoudig je woning in eenzelfde stijl inrichten.

Voor onze boekenliefhebbers: Rivièra Maison kasten

Heb jij een hoop boeken die je graag tentoonstelt in een mooie boekenkast? Dan is de Rivièra Maison Shelter Island boekenkast misschien wel iets voor jou. Een boekenkast als deze is niet alleen handig voor je boeken, maar biedt je ook nog extra opbergruimte voor bijvoorbeeld kaarsen, servetten of aanstekers. Het is maar net waarvoor je deze laatjes wilt gebruiken. Deze kast heeft een hoogte van 200 centimeter, een diepte van 60 centimeter en een breedte van 40 centimeter. Is deze kast wat jou betreft net wat te groot? Dan is de Rivièra Maison Bowery Island boekenkast 80x80 misschien wel wat voor jou. Deze kast is trouwens multi-inzetbaar. Je kunt er namelijk ook je mooiste woonaccessoires op tentoonstellen. Kun jij kiezen uit de verschillende Rivièra Maison kasten?  

Rivièra Maison kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rivièra Maison. Dat betekent dat wij alle Rivièra Maison kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Rivièra Maison en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven