Rivièra Maison behang

Wil je je woning upgraden met behang? Dan vind je vast iets passends in de collectie Rivièra Maison behang. Deze collectie is verrijkt met behang in totaal verschillende dessins. Altijd al gek geweest op foto’s en leuke herinneringen? Dan is het Rivièra Maison Private Moments behang vast en zeker iets voor jou. Op dit behang zie je allemaal mooie foto’s en wel in grijs-wit. Dat geeft een fraai effect aan een van je wanden in een ruimte. Het mag duidelijk zijn dat je je niet gaat vervelen met dit behang in jouw aura. Waarom? Nou kijk maar eens goed, door al die fijne foto’s word jij vast en zeker aan leuke gebeurtenissen herinnerd. Ga maar snel kijken wat deze collectie jou nog meer te bieden heeft. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Alles over Rivièra Maison

Het Nederlandse merk Rivièra Maison heeft een rijkelijk gevuld en gevarieerd assortiment meubels in alle soorten en maten. Van behang tot stoelen en van kasten tot vloerlampen. Inmiddels heeft dit merk al meer dan 3.000 producten in haar assortiment opgenomen. Bij elk van deze producten proberen ze de kernwaarden service, sfeer en exclusiviteit te verwerken om hun (toekomstige) klanten elke dag weer een beetje blij te maken. Door de diversiteit aan producten vind je eigenlijk alle ingrediënten die je nodig hebt om je woning compleet met meubels in te richten. Dit merk begon ooit als bloemenwinkel en is inmiddels uitgegroeid tot een merk met meerdere meubelwinkels die al verschillende prijzen hebben binnengesleept met hun collecties.

Rivièra Maison behang: een print of niet?

In de collectie Rivièra Maison behang vind je totaal verschillende behangsoorten. Zo is de kans aannemelijk dat je iets vindt wat jou aanspreekt. Het Rivièra Maison Plantations Rattan Stripe behang doet je vast ergens aan denken. Rattan zie je vaak terug in verschillende meubels en nu werd het tijd om dit te verwerken in behang, vonden de ontwerpers van Rivièra Maison. Het lijkt net echt en het leuke is dat je dit behang in verschillende kleuren kunt bestellen. Wil je liever geen print op je wand? Dan voldoet het Rivièra Maison Anvers Linen behang misschien wel aan jouw wensen. Dit behang is overigens in tal van verschillende neutrale kleuren verkrijgbaar.

Rivièra Maison behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rivièra Maison. Dat betekent dat wij al het Rivièra Maison behang kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Rivièra Maison en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven