Rivièra Maison

Het Nederlandse designlabel Rivièra Maison speelt in op een stukje exclusiviteit. Dit doen zij door alle producten uit hun collectie zelf te ontwerpen. Deze collectie telt inmiddels meer dan 3.000 producten en Flinders heeft een selectie uit deze collectie in haar assortiment opgenomen. Van barkrukken tot stoelen en van vloerlampen tot behang. Een gevarieerd assortiment waar je eigenlijk alle kanten mee op kunt. Elk van deze producten maken je woning net wat sfeervoller. Een voorwaarde van Rivièra Maison is namelijk wel dat de producten sfeer moeten geven en uitstralen. Je wanden kun je bijvoorbeeld mooi aankleden met behang van dit merk. Het behang heeft verschillende prints en vind je in diverse tinten. Zo zit er vast wat bij dat jij mooi vindt. Ben je al nieuwsgierig naar de producten van Rivièra Maison? Bekijk ze allemaal. 

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-2 van 2 producten

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison speelt in op een aantal kernwaarden en we hebben het dan over exclusiviteit, sfeer en service. Dit proberen zij in elk van hun producten te verwerken om zo al hun klanten elke dag weer blij te maken met hun product(en) van Rivièra Maison. Het Nederlandse merk begon ooit als bloemenwinkel in 1948 onder de naam Rivièra Bloemsierkunst. Deze winkel ontwikkelde zich in de loop der jaren door totdat in 1985 ook de focus kwam te liggen op woondecoratie. De verkoop van Aziatische potten uit Maleisië bleek al vrij snel een succes. In 1993 werd een winkel in Haarlem geopend met de eerste meubels. Niet veel later werd de naam officieel gewijzigd naar Rivièra Maison. In de jaren die hierop volgen krijgt Rivièra Maison nationaal en internationaal steeds meer bekendheid. Los daarvan is het assortiment enorm uitgebreid en hebben ze al verschillende prijzen binnengesleept.

Shelter Island collectie van Rivièra Maison

De Shelter Island serie bestaat uit een stel prachtige tafels in alle soorten en maten. Deze worden aangevuld met een selectie kasten, bureaus en dressoirs. Eigenlijk vind je in deze serie alle ingrediënten die je nodig hebt om een sfeervolle look te creëren in je woning. Door het gebruik van gerecycled iepenhout hebben de houten meubels uit deze serie een mooie ‘geleefde’ uitstraling. Doordat elk van deze meubels hetzelfde design heeft, kun je met een aantal producten uit deze serie een fraai geheel creëren. De Rivièra Maison Shelter Island End bijzettafel set van 3 bevat een drietal blikvangers die het goed doen bij elkaar, maar ze komen los van elkaar ook goed tot hun recht. Je verplaatst een bijzettafeltje eenvoudig naar de plek waar hij goed van pas komt. Ben je op zoek naar een kast? Dan is de Shelter Island boekenkast een optie die genoeg ruimte biedt voor je favoriete boeken en ondertussen een genot is om naar te kijken. 

Rivièra Maison bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rivièra Maison. Dat betekent dat wij alle producten van Rivièra Maison kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Rivièra Maison. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven