Ferm Living Remix kussen geel 50x50
Binnen 1 week
 
€ 67
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Remix kussen geel 50x50

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Remix kussen geel 50x50.

Pastelkleuren met geel, zwart, wit en grijs combineren geweldig met elkaar, dat blijkt wel uit de fantastische looks van dit kussen. Dit kussen is gemaakt van de allerbeste kwaliteit zijde en heeft een grafische print. De zwarte bies maakt dit kussen echt helemaal af. De achterkant is zwart, dus als je af en toe eens in een wat minder kleurige mood bent is dat ook geen probleem.

Het Ferm Living Remix kussen geel wordt geleverd inclusief vulling. De vulling is een mix van veren en dons. Het heeft een breedte van 50 centimeter en ook een hoogte van 50 centimeter. Het kussen wordt gemaakt van een hoge kwaliteit zijde en heeft een zwarte achterkant. Omdat de print handgemaakt is, kunnen variaties in het patroon optreden. Het kussen moet koud gewassen worden.

Zoek je naast het Remix kussen geel 50x50 van Ferm Living een ander kussen van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Remix kussen geel 50x50, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Merk Ferm Living
Soort Ferm Living kussens, Ferm Living kinderkussens, Ferm Living accessoires
Afmetingen (l) 50.00 x (b) 50.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Zijde
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Opmerking Inclusief vulling.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Remix kussen geel 50x50
Ferm Living Remix kussen geel 50x50
Ferm Living Remix kussen geel 50x50
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven