Duo rolgordijnen op maat gemaakt

Het duo rolgordijn is helemaal van nu. Deze unieke vorm van raamdecoratie stelt je in staat om tegelijkertijd zowel daglicht als privacy te hebben. Dankzij de twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen, kun je oneindig spelen met de lichtinval. Een duo rolgordijn is daarom ideaal voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer en op kantoor. Bij Flinders vind je allerlei verschillende soorten van het duo rolgordijn. Je kunt kiezen uit smalle en brede banen, bijvoorbeeld, en uit meerdere prachtige kleuren. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om het duo rolgordijn te bedienen. Dit kan bijvoorbeeld met een ketting, maar ook elektrisch. Wij adviseren je graag over het duo rolgordijn dat het beste aansluit op jouw wensen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Functie van duo rolgordijnen

Vouwgordijnen

Een duo rolgordijn is ideaal voor gebruik in de woonkamer. Afhankelijk van het moment van de dag bepaal je steeds weer hoeveel licht je naar binnen wil laten vallen – of hoeveel privacy je wil creëren. Daarnaast geeft een duo rolgordijn ook een bijzonder tintje aan de inrichting. Door te spelen met de lichtinval ziet je interieur er steeds weer anders uit. Ook voor de werkomgeving is een duo rolgordijn zeer geschikt. De afwisseling tussen transparante en dichte banen zorgt ervoor dat je minder wordt afgeleid door wat er buiten gebeurt. Ook kun je gemakkelijk het duo rolgordijn bijstellen als het zonlicht hinderlijk op je beeldscherm valt. Kortom, een duo rolgordijn komt op vele plekken van pas.

Soorten duo rolgordijnen

Vouwgordijnen

Flinders heeft diverse duo rolgordijnen in de collectie. Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende kleuren maar ook uit diverse breedtes voor de transparante en dichte banen in de stof. Ook kun je, in geval van meerdere ramen naast elkaar, bepalen hoe het duo rolgordijn moet worden uitgelijnd: van boven of van onderen. En ga jij voor een metalen designsteun of voor een witte, zwarte of grijze kunststof steun? Bij de aanschaf van een duo rolgordijn valt een heleboel te kiezen.

Duo rolgordijn bedienen

Vouwgordijnen

Een duo rolgordijn kan bediend worden door middel van een ketting op het montageprofiel of een ketting in een zogenaamde cassette. Deze cassette dekt de bovenste buis van het duo rolgordijn op een nette manier af. Wil je om welke reden dan ook geen ketting naast het duo rolgordijn hebben hangen, bijvoorbeeld vanwege kindveiligheid, dan kun je ook kiezen voor een elektrische bediening. We maken onderscheid tussen een accumotor met afstandsbediening en een 24 Volt motor, waarbij bediening middels een schakelaar ook mogelijk is. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Onderhoud van duo rolgordijn

Je wilt graag jarenlang genieten van je duo rolgordijn. Daarom is het noodzakelijk dat je deze af en toe even onderhoudt zodat het er weer fris uitziet. Een duo rolgordijn wordt echter gemaakt van delicate stofsoorten dus je moet er heel voorzichtig mee zijn. Om het duo rolgordijn toch enigszins schoon te maken kun je de stof zachtjes deppen met een licht vochtige doek en zonder schoonmaakmiddel.

Duo rolgordijn bij Flinders

Ben je op zoek naar een duo rolgordijn en kom je er niet uit op onze website? Of wil je meer weten over een duo rolgordijn op maat bij Flinders? Bel dan onze afdeling Klantadvies (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem per e-mail contact met ons op. Wij helpen je graag met al je vragen over duo rolgordijnen.

Naar boven