Naar boven

Raamdecoratie

Decorette bij Flinders

Voor (bijna) elk raam in huis vind je geschikte raamdecoratie. Flinders werkt hiervoor samen met Decorette. Zoek je een oplossing voor het zonlicht dat op een vervelende manier naar binnen valt? Of wil je graag meer privacy in huis? Onze raamdecoratiespecialist in onze woonwinkel in Zaandam helpt je graag bij je keuze voor jaloezieën, plisségordijnen, shutters en (rol)gordijnen. Tijdens je bezoek aan de winkel krijg je vrijblijvend advies over de raamdecoratie in onze collectie en inspireren we je met de vele mogelijkheden die er zijn. Je vindt in onze winkel alle stalen zodat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit van de stof en de uitstraling die de raamdecoratie heeft. We kunnen al je vragen beantwoorden en gaan graag met je op zoek naar het ideale product.

Naar welke raamdecoratie gaat jouw voorkeur uit?

Raamdecoratie wordt vaak vergeten als het gaat om de inrichting van het huis. En dat terwijl raamdecoratie op zoveel manieren van pas kan komen. Zo kun je raamdecoratie gebruiken om met de lichtinval te spelen en het interieur zachter laten lijken. Duette shades en rolgordijnen zijn zeer geschikt om de slaapkamer te verduisteren, je privacy te waarborgen en hinderlijk zonlicht te weren. Maar wist je ook dat raamdecoratie zorgt voor het dempen van geluid? Zachte stoffen en stoere jaloezieën voor het raam geven de ruimte direct een andere sfeer. Daarnaast hebben wij een stoffenbibliotheek met verschillende soorten gordijnstoffen die je geheel naar wens kunt laten confectioneren. Je kunt kiezen uit oneindig veel stofsoorten, kleuren en materialen die elk voor een andere sfeer in huis zorgen. Afhankelijk daarvan kunnen de gordijnen en verschillende soorten raamdecoratie een ruimte bijvoorbeeld ook verduisteren of juist niet. Welk type raamdecoratie je ook zoekt, je vindt het in onze winkel in Zaandam.

Raamdecoratiemerken bij FlindersFlinders werkt samen met gerenommeerd gordijnatelier Van der Lelie

Flinders heeft een succesvolle samenwerking met een bekend gordijnatelier: Van der Lelie in Leiden. Hier worden alle gordijnen geconfectioneerd. Er zijn vele soorten confectie mogelijk. Of je nu kiest voor een plooigordijn, moderne wave of stoere uitstraling met ringen: wij zorgen ervoor dat de uitgekozen gordijnstoffen in de confectie naar keuze en op maat gemaakt worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook vouwgordijnen in dezelfde stof als de gordijnstof gemaakt worden. Op deze manier kun je alle gordijnen in huis perfect op elkaar aan laten sluiten en een mooi geheel creëren.

Naast raamdecoratie heeft Flinders meer

In de Flinders winkel verwelkomen we je graag in de shop-in-shop van Decorette waar we enkel hun collectie raamdecoratie bieden. Flinders bevindt zich in een uniek en historisch pand in Zaandam waar we vrijwel alles bieden voor het inrichten van je huis en inspelen op vooral het luxe woonsegment. Om de basis van je interieur te leggen, bieden wij een mooie collectie vloeren, behang en verf aan geselecteerd door Decorette voor Flinders. Zo hebben wij diverse behangboeken staan van onder andere Cole & Son, Arte, Eijffinger en Farrow & Ball. Voor kleuradvies en verf kun je ook bij ons terecht en werken we met de kleuren van Farrow & Ball. Hierdoor kunnen we een interieuradvies volledig maken met alles wat je nodig hebt in een woning en het totaalplaatje bieden met een complete sfeerbeleving. Doordat wij in de winkel een brede collectie kleur-, stof- en behangstalen aanbieden, kunnen wij een duidelijk beeld schetsen van hoe alle producten in jouw woning staan.