Naar boven

Pulpo tafellampen

Extra gezelligheid in huis creëer je met de Pulpo tafellampen. Een product waar weinig gebruik van wordt gemaakt is een tafellamp. Een lamp die een plekje in huis juist extra kan laten stralen zonder te overheersen. Ook als je vaak ’s avonds thuiswerkt, is een tafellamp ideaal. Het vult de ruimte met wat extra licht en brengt een hoop gezelligheid met zich mee. Met een tafellamp fleur je een ruimte dus eenvoudig op. De collectie van Pulpo bestaat uit een aantal bijzondere exemplaren. Ze dienen niet alleen als lichtbron, maar verrijken de woonruimte met hun prachtige uitstraling. De Pulpo Boule tafellamp is er één uit de collectie. Een lamp die bestaat uit meerdere glazen bollen die zorgen voor een mooie diepte. Naast dat de bolling de lamp diepte geeft, heeft hij niet zonder reden deze vorm en naam. Hij is namelijk geïnspireerd op het bekende Franse spel: jeu de boules.

Duits design van Pulpo

Pulpo is van een Duits designmerk. Een groot team ontwerpers maakt het bestaan van dit merk mogelijk. Het team bestaat uit een variatie aan designers uit heel Europa. Zij produceren verlichting, meubels en woonaccessoires. Ze werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen voor het beste eindresultaat en kiezen de materialen dan ook met veel zorg uit. Typerend voor dit merk is het plezier waarmee producten worden gecreëerd, de samenwerking tussen ontwerpers, de producten van hoogwaardige kwaliteit, de liefde voor de gekozen materialen en niet te vergeten de functionaliteit van het product. Oda van Pulpo is een serie waar dit merk om bekend staat. De Oda serie bestaat uit een aantal lampen van handgeblazen glas. Een prachtige aanwinst voor je interieur.

Laat je huis stralen met de tafellampen van Pulpo

De Pulpo Simple Light tafellamp is een perfecte lamp om individuele items eens flink in het zonnetje te zetten. De tafellamp is namelijk een kleine spot waarmee je bijvoorbeeld een mooie foto of andere wanddecoratie laat stralen. De lamp zorgt er niet alleen voor dat je het item beter kunt zien, maar verandert het met één druk op de knop in dé eyecatcher van je woonkamer. De lamp is gemaakt van kalksteen en messing en heeft een bijzonder kenmerk. De lamp bestaat namelijk uit twee cilinders waardoor hij een vriendelijk uiterlijk krijgt ondanks de harde materialen die gebruikt zijn. Een andere tafellamp die niet alleen je eyecatcher laat stralen, maar warmte geeft aan het hele huis is de Pulpo Oda tafellamp. Een prachtige lichtbron van handgeblazen glas op pootjes van staal. Hiermee creëer je in ieder interieur een unieke lichtbron.

Pulpo tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pulpo. Dat betekent dat wij alle Pulpo tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.