Naar boven

Over Pulpo

Dit Duitse merk heeft een uniek assortiment met verlichting, meubels en accessoires. Deze diverse collectie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met verschillende bekende internationale ontwerpers. Voor Pulpo is het belangrijk om producten van hoge kwaliteit te leveren. Ze produceren daarom alleen in Europa en werken samen met fabrieken die ijverig te werk gaan. Zo zorgen ze ervoor dat ze over het hele proces controle houden en dat is terug te zien in de producten. Neem bijvoorbeeld de Stellar serie van Pulpo. Het experiment met glasblaastechnieken heeft een speels resultaat opgeleverd en is tegelijkertijd het bewijs van het vakmanschap binnen het productieproces. Een perfecte combinatie wat ons betreft.

Pulpo Stellar lampen met karakter

Wanneer je in een creatief proces zit, kun je zomaar via het heelal bij een stuk fruit uitkomen. Tenminste dat is wat er bij de ontwerper van deze serie, ook wel Sebastian Herkner, is gebeurd. Door de glazen bollen van de hanglampen bij elkaar te bundelen, ontstond er ineens een vorm die verdacht veel op een tros druiven lijkt. Een interessant en speels resultaat dat hij vereeuwigd heeft in de Stellar grape big vloerlamp. Het zwartstalen frame is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren bollen: aubergine, smoky grey en transparent. De helft van elke bol is egaal en de andere helft is geribbeld wat de lamp levendig maakt. Zet deze eyecatcher naast de bank of in een donkere hoek en dim het licht om de perfecte ambiance te creëren.

Pulpo Stellar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pulpo. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pulpo Stellar collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.