Naar boven

Pulpo werkt met plezier

Pulpo is een Duits merk dat veel plezier beleeft aan het creëren van nieuwe producten. Dit doen ze in nauwe samenwerking met verschillende internationaal bekende ontwerpers waardoor ze een uniek en divers assortiment hebben van meubels, verlichting en accessoires. Ook met de fabrieken waar ze mee werken onderhoudt Pulpo nauw contact en dat is een van de redenen waarom ze uitsluitend in Europa produceren. Verder hecht het bedrijf veel waarde aan de materialen die ze gebruiken en wordt er altijd voor gezorgd dat een product ook functioneel is. De lampen uit de Magma serie van Pulpo zijn hier een mooi resultaat van. De combinatie van materialen is zo sterk dat het ontwerp niet veel meer nodig heeft. Zo blijft het minimalistisch en functioneel.

Pulpo en haar opties in de Magma collectie

Om deze serie nog wat toegankelijker te maken zijn er verschillende versies in vorm en kleur. Zo kun je in eerste instantie kiezen uit twee verschillende kleuren glas: wit of smoky grey. Vervolgens kun je kiezen welke kleur voetstuk het best bij jou en je interieur past. Kies je voor zwart of een combinatie van wit en grijs voor een lichter effect? In vorm heeft de ontwerper gevarieerd met de verhoudingen tussen het voetstuk en de lichtbol. Van hoog en smal naar laag en breed. Zo heb je de Magma one high vloerlamp waar de langwerpige lichtbol op een hoog voetstuk staat terwijl deze zelfde vorm bij de Magma two high vloerlamp op een laag breed stuk keramiek balanceert. Neem rustig een kijkje en bedenk goed welk exemplaar bij jou thuis het best staat.

Pulpo Magma bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pulpo. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pulpo Magma collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.