Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Stijlvol design van Pulpo

Dit Duitse merk heeft een uniek assortiment met verlichting, meubels en accessoires. Het zijn stuk voor stuk unieke producten met een sterk karakter en van hoogwaardige kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, werkt Pulpo enkel met fabrikanten binnen Europa. Ze werken ook samen met verschillende internationale talenten om tot bijzondere ontwerpen te komen. In het geval van de Kumo serie vond er een samenwerking met No-Made plaats. Dit is een internationaal ontwerpersduo dat elkaar op de Design Academy in Eindhoven heeft ontmoet. Net als Pulpo heeft No-Made een grote liefde voor materialen. Dit zie je terug in de Kumo lampen door het gebruik van natuurlijk kalksteen en semitransparant handgeblazen glas. Dit is een combinatie van materialen die op elkaar aansluit en elkaar versterkt.

In de wolken met de Pulpo tafellampen

De vorm en het zachte diffuse licht van deze lampen doen denken aan wolken. Vandaar dat de serie de naam Kumo kreeg wat wolk in het Japans betekent. Naast de vloerlamp bevat de serie ook twee tafellampen. De Kumo small tafellamp is het kleinste exemplaar uit deze collectie. Heb je een grotere lamp op het oog? Kies dan voor de Kumo medium tafellamp. De vriendelijke lampen staan eigenlijk mooi in elke ruimte van een huis, maar zijn zeker ook een echte aanwinst voor in de slaapkamer. De kleinste versie van de tafellamp past goed op je nachtkastje naast het bed. Met dit wolkje aan je zijde kan het bijna niet anders dan dat je in een heerlijke diepe slaap valt vol mooie dromen.

Pulpo Kumo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pulpo. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pulpo Kumo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.