Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Design van Pulpo

De nauwe samenwerking met ontwerpers, de liefde voor materialen en de geweldige functionaliteit vormen het  designmerk Pulpo. Het Duitse merk werd opgericht in 2006 door Patrick en Ursula L’Hoste. Zij geloven in het plezier van het creëren van verlichting, meubels en accessoires. Met deze gedachtes worden unieke producten geproduceerd en alleemaal van een hoge kwaliteit en gemaakt in Europa. De collecties komen tot stand door samenwerkingen aan te gaan met verschillende ontwerpers. De ontwerper die het meest heeft gemaakt voor Puplo en ook meedenkt met het designlabel is ontwerper Sebastian Herkner. Hij heeft onder andere de Stellar, Oda en Boule serie ontworpen. De oprichters leerden de creatieve Sebastian kennen tijdens verschillende internationale designshows toen hij nog een student was. Het designlabel beschouwt het als een belangrijke taak om nieuw en jong talent te ondersteunen om uiteindelijk bijzondere producten te ontwerpen.

Pulpo hanglampen met een tweezijdig design

Pulpo staat bekend om haar handgemaakte bijzondere producten afkomstig uit Europa. De Stellar collectie mag hierin zeker niet ontbreken. Deze collectie is ontworpen door Sebastian Herkner en bestaat uit bolvormige glazen hanglampen met een unieke twist. De beeldschone lampen bestaan uit twee doorschijnende handgeblazen glazen helften die horizontaal of verticaal met elkaar zijn verboden. De twee helften contrasteren waanzinnig mooi met elkaar. Dit komt doordat de ene helft een gladde oppervlakte heeft en de andere kant geribbeld is. Je vindt de lampen in drie verschillende formaten die stuk voor stuk zijn geïnspireerd op de sterrenhemel. Combineer bijvoorbeeld de Pulpo Stellar big hanglamp en de Pulpo Stellar small hanglamp. Door de twee hanglampen te combineren, creëer je een eigen universum met een zachte en vriendelijke sfeer.

Pulpo hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pulpo. Dat betekent dat wij alle Pulpo hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.