Naar boven

Pedrali, robuust en tijdloos design

Pedrali is een Italiaans bedrijf dat als sinds 1963 meubilair voor huizen, openbare ruimten en kantoren ontwikkelt. Voordat Pedrali een product ontwikkelt doen ze eerst uitgebreid onderzoek naar de behoeften van klanten, materialen en potentiële ontwerpers. Op deze manier hebben ze altijd een collectie die perfect aansluit bij de markt. Pedrali’s collectie bestaat momenteel uit onder andere stoelen, tafels en lampen die menig indrukwekkend gebouw sieren. Zo heeft Pedrali onder andere de Google Campus in Dublin ingericht, en staan de meubels van dit merk eveneens te schitteren in het driesterrenrestaurant van Alain Ducasse. Bij Pedrali zijn ze zich ervan bewust dat er maar één aarde is. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid van de meubels. Dat geldt zowel in fysieke zin als de esthetische zin. U bent zo altijd verzekerd van robuust meubilair met tijdloos design. Hierdoor gaan de meubels van Pedrali ook bij intensief gebruik erg lang mee. En daar is natuurlijk niet alleen het milieu bij gebaat.

De ideale vergaderzaal

Pedrali biedt vele mogelijkheden om een vergaderzaal zo praktisch en stijlvol mogelijk in te delen. Zo is de Exteso tafel perfect aan te passen aan uw eisen. Deze strakke vergadertafel is namelijk uit te breiden met twee stukken tafel van 50 centimeter. Zo kunt u de lengte van de Exteso variëren tussen 178 en 278 centimeter. De Frida stoel is de perfecte partner van de Exteso. Deze lichtgewicht houten stoel is slechts 3 millimeter dik, maar onverwoestbaar. Ondanks het dunne hout heeft Pedrali het toch voor elkaar gekregen om de zitting en leuning van de stoel een lichte bolling te geven. Op deze manier heeft de stoel naast een prachtig design eveneens een ergonomisch karakter.

Modular Seating

Naast een enorme verscheidenheid aan tafels en stoelen biedt Pedrali ook zitmodules aan. Met de verschillende modules kunt u voor uw ruimte of project altijd de perfecte oplossing vinden. Zo zijn de modules uit de lijn Social geschikt om een eindeloos lange sofa te creëren. Vanwege het gebrek aan een leuning geven deze modules een ruimte een open uitstraling, wat ze geschikt maakt voor sociale aangelegenheden. De Modus lijn is geschikt om een wat intiemere setting te creëren. Een module heeft aan elke kant een bankje. De twee bankjes worden van elkaar gescheiden door een hoge rugleuning. Door een aantal losse modules parallel aan elkaar tegen een muur neer te zetten maakt u binnen een handomdraai een aantal sfeervolle zithoekjes.

Flinders Projectinrichting

Flinders is al sinds 2010 actief in de wereld van design. Naast een fysieke winkel, een webshop en twee Flinders cafés heeft Flinders ook een projectenafdeling. Wij zijn onafhankelijk, wat betekent dat we niet gebonden zijn aan specifieke merken. Uw belang en uw wensen komen bij ons daardoor altijd op de eerste plek. Zo denken wij altijd met u mee om de perfecte oplossing voor uw ruimte te vinden! De producten op de site zijn slechts een selectie van alles wat Flinders te bieden heeft. Dankzij de contacten met vele leveranciers kunnen wij vrijwel alles leveren. Mist u een specifiek merk of product op onze website, of hebt u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

 

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter.

Flinders Projects - Works for you