Naar boven

Vind een stylist en maak gebruik van een Flinders styling pakket

Flinders maakt stylingadvies voor iedereen bereikbaar. Dus ook voor jou! Bekijk de verschillende profielen en kies een stylist die je het meest aanspreekt. En het mooie is: je bepaalt zelf hoeveel stylingadvies je wilt met één van onze vier stylingpakketten. Al vanaf €75!

Styling
ProfPakket

Interieuradvies
aan huis (4 uur)

van €499,- 395,-

Styling ProfPakket

Je gaat verhuizen of verbouwen: hier komen dus verschillende ruimtes aan bod.

Wat krijg je?

De CRISP stylist komt aan huis, maakt een indelingsschets en een kleurplan. Jij zorgt voor een plattegrond (schaal 1:50). Dit kan voor meerdere ruimtes zijn. Het advies bestaat uit een indelingsschets op schaal, een kleurplan met verfstalen, tips en ideeën en verkoopadressen. De stylist is 4 uur bezig. De kosten bedragen €395,-.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan even contact op met onze klantenservice. De pakketten kunnen we dan met je doornemen.

Bekijk ook de andere drie pakketten! Het BasisPakket, ExtraPakket & VipPakket.

Betrouwbaar interieuradviesLogo Crisp - Flinders - Design voor ieder interieur

Flinders werkt samen met stylisten die zijn aangesloten bij CRISP, een beroepsvereniging voor interieurstylisten. De stylisten laten je zien hoe jouw woon- of slaapkamer het beste tot zijn recht komt en geven je een nieuwe kijk op je interieur. Ze kunnen je helpen met vragen die je hebt bij de inrichting van je huis. Binnen jouw budget ontvang je concrete suggesties voor je interieur. Op Flinders.nl kun je kiezen uit vier stylingpakketten.