Ferm Living Posey Panda schilderij
Nog 1 op voorraad, kies bezorgdatum
 
€ 34
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Posey Panda schilderij

Omschrijving

Het Ferm Living Posey Panda schilderij is ontworpen door Darling Clementine.

Het vrolijke Posey Panda schilderij van Ferm Living is de perfecte muurdecoratie voor elke kinderkamer. Dit schilderijtje met een houten frame is ontworpen door Darling Clementine in Denemarken en eenvoudig op te hangen. Naast Posey Panda zijn er nog drie schattige dierenvriendjes; Elle Elephant, Aristo Katt en Mr. Frank Fox. De prints zijn klassiekers van het merk en op meer producten terug te vinden, zoals kussens en behang. Je zou dus de hele kinderkamer met één diertje kunnen decoreren, maar je kunt ook mixen en matchen tot je een vrolijke dierentuin hebt!

Het Posey Panda schilderij van Ferm Living heeft een lijst van esdoornhout met een breedte van 25 centimeter en een hoogte van 25 centimeter. Er zit een garantie op van 1 jaar en het schilderij is alleen geschikt voor binnen.

Zoek je naast het Posey Panda schilderij van Ferm Living een ander schilderij van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Posey Panda schilderij, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Merk Ferm Living
Soort Ferm Living schilderij, Ferm Living accessoires
Ontwerper Darling Clementine
Afmetingen (b) 25 x (h) 25 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Esdoorn (hout)
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Posey Panda schilderij
Ferm Living Posey Panda schilderij
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven