Naar boven

Pols Potten Wire

De Pols Potten Wire collectie bestaat uit een aantal meubels die de kleinste plekjes in je woning perfect opvullen. Zo is de Pols Potten Wire Curve kruk zwart lekker multifunctioneel. Je kunt hem inzetten als bijzettafel, maar je kunt er ook gerust even op zitten. Het is maar net waarvoor je hem nodig hebt. Als kruk komt hij goed van pas als je een verjaardag hebt en zitplekken te weinig hebt. Deze kruk schuif je er eenvoudig bij. De producten van Pols Potten zijn allesbehalve standaard en dat zie je ook terug in het ontwerp van deze kruk. Hij heeft een diameter van 36 centimeter en een hoogte van 44 centimeter. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat deze kruk en bijzettafel een mooi plekje verdient in jouw interieur en met regelmaat je aandacht vraagt of die van je visite. Wil je meer van deze collectie zien? Bekijk dan het complete aanbod. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pols Potten design

Het Nederlandse Pols Potten heeft producten in haar assortiment die een unieke, traditionele en buitengewone stijl hebben. Zo weten deze producten je altijd weer te verrassen. De ontwerpers van deze producten proberen de ontwerpen herkenbaar te houden voor het Nederlandse publiek. Van bijzettafels tot tafellampen en van vazen tot vloerkleden. In de rijkelijk gevulde collectie vind je vrijwel alle ingrediënten die nodig zijn om je interieur eenvoudig een update te geven. Het team achter Pols Potten bestaat uit totaal verschillende ontwerpers waardoor de producten uit deze collectie heel verschillende designs bevatten. Innovatie, helderheid en humor staan centraal in elk van de producten. De salontafel uit de Wire collectie is één van de bekende ontwerpen van dit Nederlandse merk. Heb je hem al gezien?

Pols Potten Wire salontafels

In de Wire collectie vind je ook salontafels. We hebben het dan over de Pols Potten Wire salontafel 40 die in de kleur wit en zwart verkrijgbaar is. Naast dat het een salontafel is die goed van pas komt in je woonkamer bijvoorbeeld, kun je er ook wat rommeltjes in opbergen. Eigenlijk kun je hier beter niet je rommeltjes in opbergen, maar gaan voor je mooiste woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een favoriet tafelboek. Je kijkt namelijk dwars door deze salontafel heen. Deze salontafel biedt daarom bij uitstek dé plek om je mooiste spulletjes in op te bergen of beter gezegd: tentoon te stellen. Met dit product kun je ook eenvoudig een andere ruimte aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan je hal, slaapkamer of werkruimte.

Pols Potten Wire bij Flinders

 Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pols Potten Wire collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.