Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Pols Potten: uniek Nederlands design

Pols Potten houdt van de traditionele designstijl. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert Pols Potten een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. Kernwaarde van het merk ligt in het unieke van de producten. Een eigenschap die Pols Potten kenmerkt. Pols Potten streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten. Bekende ontwerpen van Pols Potten zijn de Wire salontafel, Wheat Straw Sphere Vaas, TamTam bijzettafel en de Rack Deer-Park. Tip: bekijk ook eens onze Pols Potten Outlet!

Pols Potten vloerkleed: zwart, rood of bruin?

De rode variant van het Bullskin vloerkleed ken je ondertussen al. Het kan dat je voorkeur niet uit gaat naar de kleur rood. Gelukkig heeft Pols Potten ook neutrale kleuren in het assortiment opgenomen. Een mooi voorbeeld is het Bullskin vloerkleed zwart. Of je hem nu in je slaapkamer, woonkamer of eetkamer legt. Hij voelt zich overal thuis. De eetkamer is misschien niet heel functioneel aangezien je daar toch vaak dineert (en de kans op vlekken dus toeneemt). Een andere leren variant is het Pols Potten Bullskin vloerkleed bruin. Het Pols Potten vloerkleed is overigens niet helemaal bruin, maar bevat ook wat witte vlekken. Oftewel: hij is net echt.  

Pols Potten vloerkleed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij elk Pols Potten vloerkleed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed van Pols Potten en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Pols Potten vloerkleed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.