Naar boven

pols potten stellingkasten

Een opgeruimd huis creëer je met de pols potten stellingkasten. Je bent een echte verzamelaar en stopt het liefst elk hoekje van je huis vol met de mooiste juweeltjes die je door de jaren heen verzameld hebt. De keerzijde van een vol huis is dat het vaak wat rommelig oogt. Daarnaast kun je er onrustig van worden en staat het ook aardig in de weg wanneer je huis een schoonmaakbeurt nodig heeft. Om te voorkomen dat je huis verandert in een kringloopwinkel en je uren bezig bent met schoonmaken, hebben wij de beste oplossing voor jou gevonden. Met de Shelf Unit Metal Tall Double stellingkast uit de collectie pols potten stellingkasten heb je genoeg ruimte om jouw mooiste spulletjes op één centrale plek in je huis neer te zetten.

Het ontstaan van pols potten

pols potten is een Nederlands designmerk van Erik Pol en heeft zijn bedrijf in 1986 opgericht in hartje Amsterdam. Hij reisde de hele wereld rond en verzamelde de mooiste interieurspullen om deze weer door te verkopen. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal begrip en valt onder één van de grootste designmerken. Zijn collectie is ontstaan door zijn liefde voor terracotta potten. Destijds importeerde hij deze uit Spanje en verkocht deze kleinschalig. Steeds meer mensen leerde het merk kennen en begrepen waarom Erik zo’n voorliefde had voor dit product. Door de jaren heen is de collectie uitgebreid en bestaat deze uit diverse meubels, verlichting, servies en accessoires. Het merk omschrijft zichzelf als uniek, stijlvol, tijdloos en minimalistisch. Een goed voorbeeld hiervan is de Shelf Unit Single Gold Doors stellingkast.

Minimalistische en retro pols potten stellingkasten 

Houd jij ervan om verschillende woonstijlen met elkaar te combineren en heb je veel opbergruimte nodig? Denk dan eens aan de Shelf Unit Double Gold Doors stellingkast van pols potten. Deze kast heeft een minimalistische en Scandinavische uitstraling door het zwarte, metalen frame, maar oogt daarnaast ook vintage en retro. Er zijn namelijk deurtjes toegevoegd aan deze, in eerste instantie eenvoudige, stellingkast. Deze deuren zijn uitgevoerd in een gouden kleur en afgewerkt met scheurtjes voor een robuuste uitstraling. Naast dat ze een leuk effect geven aan de kast, zijn ze ook erg handig. Mocht je namelijk spullen hebben die je op wilt bergen in de kast, maar liever niet in het zicht wilt hebben, dan kun je ze mooi achter één van de deuren verschuilen.

pols potten stellingkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle pols potten stellingkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.