Naar boven

Actie: tot -15% op de collectie van pols potten

Je ontvangt t/m 29 november 15% korting op veel tafels van pols potten. Daarnaast ontvang je op alle andere producten van dit merk 10% korting.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van pols potten

pols potten werd in 1986 in Amsterdam opgericht. Ten tijde van het ontstaan van het Dutch design zoals dat tot op de dag van vandaag over de hele wereld bekend is. Subtiel, vernieuwend en onconventioneel design. Bekende elementen worden op nieuwe verassende manieren gebruikt. Zo leveren veel producten een glimlach op. Het merk begon met aardewerk, maar heeft nu veel verschillende producten in de verkoop. pols potten verkoopt veel werk van Nederlandse ontwerpers wat tot een diverse en unieke collectie leidt. Geschikt voor thuis, maar ook voor openbare plekken. In de pols potten studio onder leiding van Jan Wolleswinkel wordt elk seizoen ook een eigen nieuwe collectie gerecreëerd. Met onder andere de Peggy serie als resultaat. Voorzie jij je kamer binnenkort van een vleugje sixties?

Peggy meubels van pols potten

De Peggy serie heeft naast een fauteuil ook een bank: de Sofa Peggy bank. Dit is geen bank om helemaal in weg te zakken om vervolgens nooit meer op te staan. Deze bank houdt je een beetje bij de les. Wel zo fijn in tijden van eindeloos bingewatchen en scrollen op je telefoon. Op deze bank heb je eerder een goed gesprek met de persoon naast je. Naast thuis is hij dus ook uitermate geschikt voor openbare ruimtes, een wachtkamer of bijvoorbeeld een lobby. Dit elegante en tijdloze ontwerp geeft de ruimte meteen een huiselijk gevoel. De grove stof geeft een warme uitstraling. En de verkrijgbare kleuren grijs en ecru passen in elk kleurenpalet.

pols potten Peggy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle producten uit de pols potten Peggy serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.