Pols Potten Diamond

De naam van de Pols Potten Diamond collectie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Diamond betekent in het Nederlands diamant en laten de lampen uit deze collectie nou net de vorm van een diamant hebben. De Pols Potten Diamond hanglamp medium bijvoorbeeld. Deze lamp is verkrijgbaar in de kleuren koper, messing en zwart. Hierdoor zit er vast een kleur bij die past bij wat jij voor ogen hebt. Door het open frame oogt hij ruimtelijk. De inspiratie voor deze lamp komt van de diamant en de scherpe hoeken van een geslepen diamant zie je dan ook direct terug. Of je hem nu in je woonkamer, slaapkamer of hal ophangt, hij komt in elke ruimte tot zijn recht. Wil je alle lampen uit deze collectie zien? Bekijk dan het complete aanbod van Studio JSPR.  

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pols Potten design

Pols Potten is een Nederlands designlabel dat een typische traditionele designstijl toepast op elk van haar ontwerpen. Zo proberen de ontwerpers van dit designlabel de ontwerpen van deze designproducten herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. Naast designverlichting, vind je in de collectie tal van verschillende woonaccessoires en meubels. Zo heb je eigenlijk alle ingrediënten binnen handbereik om je woning compleet in te richten. Pols Potten is een merk dat zich continu blijft vernieuwen en telkens blijft uitbreiden met nieuwe producten en soorten. Het gevarieerde ontwerpersteam heeft ervoor gezorgd dat dit merk een onderscheidend karakter heeft. Enkele ontwerpers zijn Wieki Somers, Jan Wolleswinkel en Arnout Visser.

Fraaie Pols Potten Diamond lampen

Ben je op zoek naar een kleine of (middel)grote lamp? Voor degenen die een beperkte ruimte hebben voor een lamp is de Pols Potten Diamond hanglamp small een optie. Deze heeft een breedte van 31 centimeter, een diepte van 31 centimeter en gaat 34 centimeter de hoogte in. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, mag je de grootste van het stel ook niet missen: de Pols Potten Diamond hanglamp large. Het ijzeren frame van alle lampen uit deze collectie is, zoals je ziet, gevormd naar een diamant. Door het open frame ontstaat er uniek licht als je hem aanzet. Om het een grote gezellige boel te maken, kun je de verschillende lampen uit deze collectie prima mat elkaar combineren.

Pols Potten Diamond bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pols Potten Diamond collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven