Naar boven

Pols Potten bureaulampen

De collectie Pols Potten bureaulampen zijn stuk voor stuk een aanwinst voor op je bureau. Deze bureaulampen van Pols Potten zijn een plaatje om naar te kijken, maar doen wel gewoon wat ze moeten doen: jou voorzien van licht. De Pols Potten Desk bureaulamp bijvoorbeeld. Hij kijkt graag met je mee over je schouder en geeft je het licht wat je nodig hebt. Het is dé ideale leeslamp, dus pas maar op want straks wordt hij nog je lievelingsvriend. Hij heeft een breedte van 48 centimeter, een diepte van 23 centimeter en een hoogte van 60 centimeter. Wil je ook graag kennismaken met de andere Pols Potten bureaulampen uit deze collectie? Wacht dan niet langer en neem snel een kijkje.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pols Potten: uniek Nederlands design

Pols Potten houdt van de traditionele designstijl. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert Pols Potten een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. Kernwaarde van het merk ligt in het unieke van de producten. Een eigenschap die Pols Potten kenmerkt. Pols Potten streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten. Bekende ontwerpen van Pols Potten zijn de Wire salontafel, Wheat Straw Sphere Vaas, TamTam bijzettafel en de Rack Deer-Park. Tip: bekijk ook eens onze Pols Potten Outlet!

Pols Potten bureaulampen: familie, of toch niet?

De Pols Potten bureaulampen verlichten niet alleen je interieur, maar geven je huis ook extra sfeer mee. Vooral wanneer de donkere dagen weer aanbreken in de laatste maanden van het jaar, kunnen ze goed van pas komen. De Pols Potten Elbow bureaulamp kun je niet alleen een mooi plekje geven op je bureau, maar natuurlijk ook op je eetkamertafel of bijzettafel. Het is maar net waar je een mooi plekje voor hem kunt vrijmaken. De Balance bureaulamp van Pols Potten kun je helemaal zelf verstellen waardoor je het licht altijd op de juiste plek laat schijnen. Deze beauty heeft een breedte van 77 centimeter, een diepte van 23 centimeter en een hoogte van 77 centimeter. Hij maakt jouw werkdagen in elk geval een stuk rooskleuriger. Voor welke lamp je ook kiest, ze hebben wel iets weg van elkaar.

Pols Potten bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij alle Pols Potten bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Pols Potten bureaulamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Pols Potten bureaulamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.