Naar boven

Pols Potten Bullskin

De Pols Potten Bullskin collectie bestaat uit allerlei kleden van koeienhuid, die in verschillende afmetingen en afwerkingen beschikbaar zijn. Kleden van koeienleer zijn een slimme investering. Koeienleer is van zichzelf al erg slijtvast. Daardoor gaan de kleden uit de Pols Potten Bullskin collectie hartstikke lang mee. Daarnaast is het een natuurlijk product, waardoor elk kleed net even anders is. Zo haal je bij aanschaf van een kleed uit de Pols Potten Bullskin collectie altijd een uniek product in huis. Wel zo fijn dat je er jarenlang plezier van hebt terwijl de kwaliteit blijft zoals je mag verwachten. Wil je meer items uit deze collectie zien? Bekijk dan het complete aanbod. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Pols Potten

Pols Potten is een van oorsprong Nederlands merk dat inmiddels internationaal bekend is geworden vanwege de vernieuwende, onconventionele ontwerpen. Hoewel de ontwerpen van Pols Potten dus alles behalve standaard zijn, passen de ontwerpen van Pols Potten op een of andere manier toch in elk interieur. Je kunt bij Pols Potten terecht voor banken, tafels, stoelen, servies, en andere woonaccessoires. Deze zijn altijd ontworpen in samenwerking met de beste designers van dit moment. Wil jij geïnspireerd raken door al het moois wat Pols Potten tot nu toe heeft voortgebracht? Kijk dan ook eens bij alle andere producten van Pols Potten.

Modern en klassiek

Bij een vloerkleed van koeienhuid zullen velen meteen denken aan het beeld van een kleed met wit en bruine vlekken, dat op een koude winteravond gezellig voor de openhaard lig. Zwijmel je bij de gedachte aan deze setting helemaal weg? Stop dan met zoeken, want in het Bullskin vloerkleed vind je jouw perfecte vloerkleed. Als jij jezelf schaart onder de mensen met een moderne smaak, kan ook jij je hart ophalen bij de Pols Potten Bullskin collectie.Het kleed is er in verschillende kleuren. De rode versie is ontdaan van de natuurlijke print, en compleet rood geverfd! Voor iedereen die dit weer net iets te veel van het goede vindt, biedt het zwarte of de naturel versie een mooie uitkomst. Het zwarte effen vloerkleed doet het dan ook goed in een wat strak, maar toch wat ingetogener interieur.

Pols Potten Bullskin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pols Potten Bullskin collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.