Naar boven

Plumen Drop

De Plumen Drop collectie bestaat uit prachtige designlampen die een ware aanvulling zijn voor welke ruimte dan ook. De bijzondere vorm, het kwalitatief hoogwaardige materiaal en het licht zorgen ervoor dat je volop geniet van deze lamp. Een mooi voorbeeld is de Plumen Drop Top set hanglamp. In deze set vind je een lampenkap, pendant set en lichtbron. Door het schitterende ontwerp komt de welbekende Plumen 001 lichtbron uitstekend tot zijn recht. Het gekleurde glas van de lampenkap verzwakt het felle licht, maar gelukkig blijf je de prachtige vorm van de lichtbron goed zien. Ga jij voor zwart, wit of amber? Geef de lamp een mooie plek boven je eettafel bijvoorbeeld. Het geheel wordt nog mooier als je meerdere lampen naast elkaar hangt. 

Over Plumen

De filosofie van Plumen is duidelijk: een aantrekkelijke lamp maken waarvoor consumenten bereid zijn meer uit te geven. Dit uit zich direct in een betere kwaliteit van het licht en een schitterend ontwerp. Maar waar komt de naam van dit merk vandaan? Plumen is afgeleid van ‘plume’ en ‘lumen’. Plume staat voor decoratieve veren en lumen staat voor de eenheid van het licht. Hierdoor is de merknaam Plumen ontstaan. De alom bekende lichtbron van Plumen is de Plumen 001 lamp. Deze lichtbron is er overigens ook in een maatje kleiner: de Baby Plumen 001 lamp. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat je te maken hebt met energiebewuste designlampen die een toevoeging zijn voor je interieur en je voorzien van schitterend licht.

Stijlvolle Plumen Drop lampen

In de Plumen Drop collectie vind je alle ingrediënten om tot een fraaie lamp te komen. Je stelt hem eenvoudig zelf samen tot wat je voor ogen hebt. De Plumen Plumen Drop cap hanglamp met pendant set bestaat uit een fitting met een stijlvol snoer die je uitstekend combineert met de Plumen 001 lichtbron. Maak het extra gezellig aan je plafond door te kiezen voor meerdere lichtsnoeren met lichtbronnen in een groep bij elkaar te hangen. Eventueel op verschillende hoogtes om die speelse look naar boven te krijgen. De Plumen Drop Top Lamp Shade lampenkap combineer je ook eenvoudig met een lichtsnoer naar jouw wens. Weet jij al hoe jouw lamp eruit gaat zien?

Plumen Drop bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Plumen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Plumen Drop collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Plumen Drop gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.