Naar boven

Flinders is dealer van

Plumen: unieke designlampen

Plumen heeft een eigen filosofie: maak een aantrekkelijke lamp en consumenten zullen bereid zijn een beetje meer uit te geven om meer te genieten van een betere kwaliteit van het licht en een mooier ontwerp. Glazen buizen kun je buigen in verschillende vormen. Waarom zijn er duizenden fabrikanten en maar drie ontwerpen? Plumen is gericht op dit probleem. De naam Plumen komt van de ‘plume’, de decoratieve veren van een vogel en 'lumen', de eenheid van het licht. De Plumen 001 lamp is ontworpen door Samuel Wilkinson. De lichtsterkte komt overeen met ongeveer 60 Watt. De Plumen 001 lamp past in een normale E27 fitting. Speciaal voor de Plumen lampen zijn er de Drop Cap sets. Een ander kenmerk van de lamp is dat deze helaas niet dimbaar is. Leuk detail: sinds kort is er een kleine variant, de Baby Plumen 001 lamp. Deze lamp heeft een lichtsterkte van ongeveer 40 Watt.

Prachtige Plumen Drop Caps hanglampen

Los van de prachtige lampen biedt Plumen tegenwoordig ook pendant sets aan. Oftewel: draden met fittingen eraan. Dit zijn stijlvolle snoeren met fittingen. Oftewel handig en mooi tegelijk. Zo is er de Plumen Drop Cap hanglamp met pendant set. De set bestaat uit een plafondkapje en een hangset inclusief fitting. Deze set is verkrijgbaar in wit, zwart en rood en in een prachtige koperen uitvoering. De lengte van het snoer is 2 meter waardoor je er een heel eind mee komt. Let op: de fitting is alleen geschikt voor de Plumen lampen, want andere lampen passen er helaas niet in. Om deze lamp helemaal af te maken kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Plumen Drop Top Lamp Shade lampenkap. Je kunt dit ook niet doen en ervoor kiezen om een aantal van deze Plumen Drop Caps hanglampen naast elkaar te hangen en eventueel op verschillende hoogtes als je graag een speels effect creëert. 

Plumen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Plumen. Dat betekent dat wij alle producten van Plumen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Plumen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Plumen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.