Philips hue

Philips hue is het nieuwste ontwerp van Koninklijke Philips Nederland, kortweg ook wel Philips genoemd. Dit bedrijf produceerde meer dan 120 jaar geleden al zijn eerste gloeilamp. Inmiddels is Philips uitgegroeid tot een internationale organisatie waar niet alleen lampen meer worden gefabriceerd. Philips hue is hét bewijs dat dit Noord-Brabantse bedrijf het begrip ‘innovatie’ hoog in het vaandel heeft staan. Met Philips hue kun je, door simpelweg je vinger te bewegen over het beeldscherm van je smartphone of tablet, alle lampen in de kamer bedienen. Zo creëer je met Philips hue de sfeer die exact bij het moment past. Kan ’t nog mooier? Start je Philips hue set met bijvoorbeeld de Bloom tafellamp LED starterset, Iris tafellamp LED starterset of de hue Beyond plafondlamp LED starterset en breidt je set uit met de Bloom tafellamp LED, Iris tafellamp LED en de hue Beyond plafondlamp LED.

Van verlichting tot verbetering

Bij het horen van de naam Philips denk je waarschijnlijk direct aan verlichting. Hoewel dit merk inderdaad bekend is geworden als producent van gloeilampen, is Philips uitgegroeid tot een onderzoekslaboratorium met internationaal aanzien. Al vrij snel behoorde het bedrijf tot grootste fabrikanten van gloeilampen in de wereld. Toen Philips in 1924 startte met een eigen onderzoekslaboratorium, werd de focus verlegd naar innovatief ontwerp. Door de jaren heen is de lijst met uitvindingen alleen maar gegroeid. Zo was Philips onder andere betrokken bij de productie van röntgenapparatuur, televisies, elektrische scheerapparaten, cassettebandjes en cd’s. Vandaag de dag is Philips nog steeds één van de koplopers als het gaat om innovatie en het verbeteren van bestaande ontwerpen. Philips hue is hier een uitstekend voorbeeld van.

Philips hue maakt het leven lichter

Philips hue, zo heet de nieuwe collectie verlichting van het designlabel uit Eindhoven. Het bijzondere aan Philips hue is de combinatie van draadloze ledverlichting met intelligente technologie. Dankzij de ontwikkeling van een speciale Philips hue-app kun je de verlichting in de kamer simpelweg met je smartphone of tablet besturen. Met de gratis app voor Iphone en Android kun je iedere lamp in huis in werkelijk alle kleuren uit het spectrum laten stralen. De Philips hue-app is dus de sleutel tot het veranderen van de sfeer, bepalen van de stemming en het uitkiezen van de perfecte lichtkleur. Een dierbare foto op je telefoon? Sleep ‘m naar de app en zie hoe de kamer verandert in de zonsondergang of strakblauwe middag van toen.

Hoe werkt Philips hue?

Om Philips hue te gebruiken, bevestig je een soort kastje op een onzichtbare plaats aan de muur. Dankzij deze zogenaamde ‘bridge’ wordt de ledverlichting in huis aan de gratis app gekoppeld. De starterkit bestaat uit een drietal lampen en de bridge. De lichtbronnen die je voor Philips hue nodig hebt, kunnen in normale fittingen worden gedraaid. Per ‘bridge’ kun je tot vijftig individuele lampen bedienen. Met Philips hue bepaal je zelf of je één, meerdere of alle lampen tegelijkertijd bestuurt. Bovendien kun je met de My hue-portal je verlichting vanuit iedere plek ter wereld bedienen. Geen gedoe meer met tijdsschakelaars vlak voor vertrek! Vanaf je vakantieadres zet je een aantal lampen aan zodat het lijkt alsof je thuis bent.

Toepassingen van Philips hue

Philips stelt de gebruiker centraal. Dit betekent dat de designproducten ontworpen zijn om het de gebruiker zo gemakkelijk of aangenaam mogelijk te maken. Door producten te bedenken die mensen helpen om gezond te blijven en te genieten van het leven, onderscheidt Philips zich van andere design merken. Alleen al de collectie verlichting, waaronder dus Philips hue, is erop toegespitst om het leven zo fijn mogelijk te maken. Wat dacht je van een geruststellende lichtkleur op de kinderafdeling van een ziekenhuis of de Philips CityTouch waarmee Rotterdam ’s avonds verlicht wordt? Ook Philips hue wordt gebruikt in grotere instellingen, zoals het Staatsballett Berlin. Dankzij de te reguleren lichtkleur kunnen de dansers van dit ballet slapen en herstellen na een repetitie, ook al is het midden op de dag. Kortom, de design producten van Philips maken het leven lichter.

Philips hue bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Philips hue. Dat betekent dat wij bijna alle verlichting van Philips hue kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lichtbron of ledlamp van Philips hue en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Philips. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Philips hue verlichting veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven