Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Philips: innovatie uit Eindhoven

Koninklijke Philips Nederland, kortweg Philips genoemd, produceerde meer dan 120 jaar geleden al zijn eerste gloeilamp. Inmiddels is Philips uitgegroeid tot een internationale organisatie waar niet alleen lampen meer worden gefabriceerd. Het Noord-Brabantse bedrijf produceert ook elektrische tandenborstels, keukenmachines, home cinema systemen en nog veel meer producten die het leven een stukje gemakkelijker maken. Toch blijft verlichting het paradepaardje van Philips. Zo lanceerde het bedrijf recentelijk de Philips hue collectie, een reeks lampen die je door middel van smartphone kunt bedienen. Ook ontwikkelde Philips diverse buitenlampen met een hoge vochtbestendigheid, die bovendien prachtig zijn vormgegeven. Philips verlichting bestel je gemakkelijk en snel bij Flinders.

IP-waarde van Philips buitenlamp

Je denkt er misschien niet over na, maar niet iedere lamp is geschikt voor gebruik in de tuin. Dit komt omdat het buiten vaak erg vochtig is, afhankelijk van de weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat je een speciale buitenlamp kiest die een hoge IP-waarde heeft, oftewel een hoge vochtbestendigheidsgraad. Zo voorkom je niet alleen dat de lamp stuk gaat, maar ook allerlei gevaarlijke situaties. Iedere Philips buitenlamp is zo ontworpen dat je deze met een veilig gevoel buiten kunt ophangen of neerzetten. De Philips Flagstone buitenlamp zwart en de Philips Flagstone buitenlamp roestvrijstaal hebben bijvoorbeeld allebei een IP-waarde van 44, terwijl de IP-waarde van een ‘normale’ lamp rond de 20 ligt. De Philips buitenlampen zijn dus een stuk veiliger voor gebruik op vochtige plekken.

Veilig en verlicht

Maar er is meer. Zoals gezegd kun je namelijk ook kiezen voor een Philips buitenlamp met bewegingssensor, zonnecel of allebei. De Greenhouse buitenlamp met zonnecel en bewegingssensor, bijvoorbeeld, is van alle markten thuis. Met een opgeladen batterij geeft deze buitenlamp van Philips tot wel zes uur licht op zonne-energie. Bovendien houd je dankzij de bewegingssensor ongenodigde gasten buiten de deur. Hoeft dat laatste van jou niet, dan is er de Greenhouse buitenlamp zonnecel. Deze is ook voorzien van een zonnecel en nog een stukje aantrekkelijker geprijsd. Aan jou de keus!

Philips buitenlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Philips. Dat betekent dat wij alle Philips buitenlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke buitenlamp van Philips en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Philips buitenlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Philips
Filters
Productsoort
Wandlamp Lichtsnoer Plafondlamp Sokkellamp Tafellamp
Kleur
Bediening
Fitting
Geschikt voor
Hoogte verstelbaar
Kleurtemperatuur
Op voorraad
Lichtrichting
Dimbaar
Materiaal
Lichtbron meegeleverd
Prijs
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Wattage