Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Philips: innovatie uit Eindhoven

Koninklijke Philips Nederland, kortweg Philips genoemd, produceerde meer dan 120 jaar geleden al zijn eerste gloeilamp. Inmiddels is Philips uitgegroeid tot een internationale organisatie waar niet alleen lampen meer worden gefabriceerd. Het Noord-Brabantse bedrijf produceert ook elektrische tandenborstels, keukenmachines, home cinema systemen en nog veel meer producten die het leven een stukje gemakkelijker maken. Toch blijft verlichting het paradepaardje van Philips. Zo lanceerde het bedrijf recentelijk de Philips hue collectie, een reeks lampen die je door middel van smartphone kunt bedienen. Ook ontwikkelde Philips diverse badkamerlampen met een hoge vochtbestendigheid, zoals de Hotstone 2 badkamerlamp LED, die bovendien prachtig is vormgegeven. Philips verlichting bestel je gemakkelijk en snel bij Flinders.

IP-waarde van Philips badkamerlamp

Je denkt er misschien niet over na, maar niet iedere lamp is geschikt voor gebruik in de badkamer. Dit komt omdat de badkamer een extreem vochtige ruimte is, net als bijvoorbeeld de keuken. Daarom is het belangrijk dat je hier een speciale badkamerlamp ophangt die een hoge IP-waarde heeft, oftewel een hoge vochtbestendigheidsgraad. Zo voorkom je brand en allerlei andere gevaarlijke situaties. Iedere Philips badkamerlamp is zo ontworpen dat je deze met een veilig gevoel in de badkamer kunt hangen. De Philips Beach badkamerlamp en Philips Cool badkamerlamp hebben bijvoorbeeld allebei een IP-waarde van 44, terwijl de IP-waarde van een ‘normale’ lamp rond de 20 ligt. De Philips badkamerlampen zijn dus een stuk veiliger voor gebruik in vochtige ruimtes.

Het beste van twee werelden

Maar er is meer. Een Philips badkamerlamp is niet alleen innovatief en veilig, maar ook nog eens heel mooi. Neem de Seru badkamerlamp LED van Philips, die als een wolkje aan je plafond hangt. De combinatie van witte kunststof en zilver metaal zorgt voor een stijlvolle plafondlamp met een levensduur van maar liefst 15.000 uur. Bovendien straalt de Philips badkamerlamp een warm wit licht uit, dat vergelijkbaar is met zonlicht. Ben je niet zo van de originele vormen en heb je liever een traditionele TL-buis? Dat kan, maar dan wel op energiezuinige wijze! De Vitalise badkamerlamp 8W en Vitalise badkamerlamp 13W hebben een klassieke rolvorm en zijn voorzien van een Philips EcoLamp. Zo heb je het beste van twee werelden.

Philips badkamerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Philips. Dat betekent dat wij alle Philips badkamerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke badkamerlamp van Philips en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Philips badkamerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Philips
Filters
Productsoort
Badkamerlamp
Kleur
Bediening
Fitting
Geschikt voor
Hoogte verstelbaar
Kleurtemperatuur
Op voorraad
Lichtrichting
Dimbaar
Materiaal
Lichtbron meegeleverd
Prijs
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Wattage