Naar boven

Philips Hue Lichtbronnen

Een belangrijk element in huis is verlichting. Je kunt de allermooiste meubels hebben perfect afgestyled met de juiste accessoires. Als het licht niet klopt, geniet je niet optimaal. Met de Hue lichtbronnen van Philips weet je zeker dat dit wél lukt. Het maakt niet uit of je wilt ontspannen, geconcentreerd wilt werken of romantisch wilt dineren. Met deze lichtbronnen heb je altijd de juiste verlichting. Hoe dat komt? Je kunt ze via Bluetooth bedienen met een app op je telefoon of tablet. Dat kan per lamp en ruimte. Je kunt ook een bepaalde stand, een lichtscène, opslaan om hem de volgende keer eenvoudig weer te gebruiken. Ben je een beetje nostalgisch ingesteld? Kies dan voor een filamentlamp. Bijvoorbeeld de Philips Hue Filament G93 lichtbron E27 Bluetooth. Deze lamp met ouderwets spiraaldraad geeft een warm wit sfeerlicht (2100 Kelvin). Een decoratieve lamp én een echte sfeermaker.

Sorteren op

1-17 van 17 producten

Philips Hue bepaalt de stemming

Philips Hue is een onderdeel van één van Nederlands meest succesvolle bedrijven: Philips. Een bedrijf die als belangrijkste pijlers innovatie en de mens heeft. Philips Hue is precies de perfecte combinatie van deze twee aspecten. De slimme verlichting is een knap staaltje innovatie. De schakelaar die met draden verbonden is aan een lamp is verleden tijd. Je kunt nu via Bluetooth je lamp aan- en uitzetten of dimmen. Je kunt zelfs de warmte en kleur van het licht veranderen in miljoenen verschillende kleurtinten. Wat dit met de mens te maken heeft? Licht is een echte sfeermaker en heeft invloed op je staat van zijn. Het maakt of je je kunt concentreren of juist ontspannen. Het kan energie geven of zorgen dat je al in de juiste stemming komt voor het slapen gaan. Philips Hue kan letterlijk je dag maken of breken.

Verschillen in Philips Hue lichtbronnen

Er zijn verschillende keuzes wanneer het gaat om de mogelijkheden van een Philips Hue lichtbron. Ten eerste zijn ze beschikbaar in een E27 fitting of een G10 fitting (geschikt voor spots). Daarnaast kun je kiezen uit drie verschillende lichttypen: white, white ambience of white/color. Bij een white lamp kun je het licht dimmen, maar niet de kleurtemperatuur aanpassen. Wanneer je dit wel wilt, moet je gaan voor een White ambience lamp. Neem bijvoorbeeld de Philips Hue lichtbron E27 Bluetooth - white ambience- 2-pack. Deze lamp beschikt over tienduizenden verschillende wittinten. Zo zit de juiste er dus altijd wel tussen. Wanneer je helemaal wilt uitpakken, moet je gaan voor de white/color lampen. Naast alle wittinten heeft deze lamp ook zestien miljoen kleurtinten. Sluit de lamp aan op je app en ga eens lekker op de bank zitten om te kijken bij welke lichttint jij je het fijnst voelt.

Philips Hue Lichtbronnen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Philips Hue. Dat betekent dat wij alle Philips Hue lichtbronnen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.