Naar boven

Petite Friture Panache

De spiegels uit de Petite Friture Panache collectie zijn geen gewone spiegels. Ze hebben namelijk stuk voor stuk een heel speciaal design. Zo heeft de Panache spiegel large iets weg van de ‘klassieke’ ronde wandspiegel, maar dan wel een die een enorme metamorfose heeft ondergaan. Zo is de Panache spiegel large een stuk langwerpiger en is hij daarnaast voorzien van twee grappige kwastjes aan de zijkanten. Deze spiegel wordt geleverd in een pakketje met kwastjes in verschillende kleuren. Zo kun je naar eigen smaak variëren in kleur waardoor je jouw spiegel keer op keer een andere twist geeft. Heb jij al een idee op welke plek in jouw interieur hij een mooi plekje kan krijgen? 

Over Petite Friture

Amélie du Passage is de oprichtster van Petite Friture en had altijd al één grote wens: een podium bieden aan jonge, getalenteerde en creatieve ontwerpers die zich op andere plekken in de designwereld moesten aanpassen aan regels en dergelijken. Ze wilde ze de vrijheid geven in hun doen en laten zolang het ontwerp natuurlijk wel past binnen de kernwaarden van dit merk. Inmiddels heeft dit relatief jonge merk uit 2009 een enorm assortiment opgebouwd dat onder meer bestaat uit wandlampen en spiegels. Eigenlijk kun je alle soorten lampen wel vinden. Door de verrassende, toegankelijke ontwerpen, trekken ze een groot publiek aan met hun fraaie producten. Heb je de complete collectie al gezien?

Petite Friture Panache collectie: spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Wist je dat Panache eigenlijk ‘Sneeuwwitje’ in het Frans betekent? Daarmee refereert de naam van deze collectie aan het klassieke sprookje waarin de koningin keer op keer aan haar spiegel vraagt wie de mooiste van het land is. Wij beloven je gelukkig dat de spiegels uit de Petite Friture collectie hun mond zullen houden. Wel willen we in ruil daarvoor nog even je aandacht vestigen op de twee kleinere exemplaren uit deze collectie: de Panache spiegel medium en de Panache spiegel small. Omdat deze spiegels uitgevoerd zijn in dezelfde stijl als de Panache spiegel large, maar één en twee slagjes kleiner zijn, denken wij dat ze met z’n drieën een onweerstaanbaar trio aan de wand vormen.

Petite Friture Panache bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle producten uit de Petite Friture Panache collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.