Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Petite Friture

Petite Friture is een relatief jong designlabel dat pas in 2009 werd opgericht. Oprichtster Amélie du Passage had de grote wens om een podium te bieden aan jonge, getalenteerde ontwerpers die zich elders misschien moesten aanpassen aan de op dat moment gangbare regels en ontwerpen in de designwereld. Samen met een groep jonge designers heeft dit label inmiddels een grote collectie van lampen en woonaccessoires op de markt gebracht. De items van Petite Friture zijn enerzijds verrassend, maar blijven anderzijds toegankelijk voor iedereen. Deze jonge, frisse blik wordt door iedereen met open armen ontvangen. Inmiddels verkoopt dit van oorsprong Franse merk zijn producten in landen over de hele wereld. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de andere kussens van Petite Friture.

Petite Friture Minerals kussens: nog meer mineralen

De Petite Friture Minerals collectie herbergt ook een rechthoekig kussen: het Minerals kussen 60x40. Deze wordt gesierd door dezelfde sierlijke opdruk, maar verschilt qua uiterlijk toch behoorlijk van het Minerals kussen 50x50. Dat komt doordat de achterkant van het kussen niet voorzien is van een opdruk, maar een effen kleur heeft! Zo contrasteert het Minerals dessin van het Minerals kussen 50x50 mooi met het felle blauw van de achterkant. En dat terwijl de okerkleurige achterkant van het Minerals kussen 60x40 het accent legt op de roze en paarse tinten en daarmee de zachtere kant van het Minerals dessin naar bovenhaalt. Een bijkomend voordeel van de effen achterkant is trouwens dat het kussen past bij verschillende woonstijlen.

Petite Friture Mineralsbij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle producten uit de Petite Friture Minerals collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.