Naar boven

Veelzijdig design van Petite Friture

Petite Friture is een relatief jong designlabel dat in 2009 is opgericht door Amélie du Passage. De oprichtster had de grote wens om een podium te bieden aan getalenteerde, jonge ontwerpers. Samen met een groep jonge designers heeft het designlabel inmiddels een grote collectie op de markt gebracht. Van lampen tot kussens en van behang tot bijzettafels, je vindt het terug in de veelzijdige collectie. De producten van Petite Friture zijn enerzijds verrassend, maar blijven anderzijds toegankelijk. De frisse jonge blik wordt met open armen ontvangen in de wereld van designliefhebbers. Inmiddels verkoopt het designlabel producten in landen over de hele wereld.

De Jungle collectie met kussens van Petite Friture

Met de producten uit de Jungle collectie van Petite Friture ben je binnen to-time in de tropen. De patronen op de kussens zijn perfect voor als je een exotische en avontuurlijke sfeer wilt creëren. De voorzijde van de kussens zit namelijk vol met afdrukken van palmbladeren en andere tropische planten die je normaal gesproken in Nederland niet snel gaat vinden. Ga je voor een lichte uitstraling met het Jungle kussen 60x40 of kies je voor het bijna geheel zwarte Jungle kussen 50x50? Naast het prachtige patroon op de voorkant, wacht je nog een verrassing als je de kussens omdraait. De achterkant van de kussens is namelijk bekleed met een effenkleur. Op deze manier passen de kussens uit de collectie in verschillende woonstijlen. Ontzettend handig voor wanneer je besluit je huis opnieuw in te richten.

Petite Friture kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.