Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture kandelaars: een set van drie

Kandelaars geven soms net dat beetje sfeer waar je huis (of jijzelf) om vraagt. Kaarsjes aan, kopje koffie erbij en een heerlijk boek. Een ding is zeker: jij komt deze avond wel door. De Petite Friture Otherwise Equal kandelaar set weet daar wel raad mee. De kandelaars zijn op de hoogte na helemaal gelijk aan elkaar. Maar hoe dan precies? Het gewicht is door de verschillende materialen exact hetzelfde, namelijk 200 gram. Er zijn namelijk verschillende metalen gebruikt. Ah, vandaar dus de naam van deze set met kandelaars. Een mooi verhaal om je gasten mee te vergezellen. Welke van de drie vind jij het mooist?

Petite Friture kandelaars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij al het Petite Friture kandelaars kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek behang van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het behang van Petite Friture, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.