Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Over Petite Friture

Petite Friture is een relatief jong designlabel dat pas in 2009 werd opgericht. Oprichtster Amélie du Passage had de grote wens om een podium te bieden aan jonge, getalenteerde ontwerpers die zich elders misschien moesten aanpassen aan de op dat moment gangbare regels en ontwerpen in de designwereld. Samen met een groep jonge designers heeft dit label inmiddels een grote collectie van lampen en woonaccessoires op de markt gebracht. De items van Petite Friture zijn enerzijds verrassend, maar blijven anderzijds toegankelijk voor iedereen. Deze jonge, frisse blik wordt door iedereen met open armen ontvangen. Inmiddels verkoopt dit van oorsprong Franse merk zijn producten in landen over de hele wereld. Ben jij nieuwsgierig geworden naar andere bijzondere dessins van Petite Friture? Neem dan ook eens een kijkje bij het andere behang van Petite Friture.

Verassende Petite Friture Jungle kussens

Kun je geen genoeg krijgen van de prachtige patronen op het Jungle behang? Dan hebben we goed nieuws, want niet alleen jouw muur, maar ook jouw bank kan gesierd worden door dit exotische dessin. Ga voor een lichtere uitstraling met het Jungle kussen 60x40 of kies voor het bijna geheel zwarte Jungle kussen 50x50. Wanneer je de kussens omdraait, wacht je trouwens nog een verrassing. De achterkanten van de kussens zijn namelijk bekleed met een effen kleur. Zo passen de kussens uit de Petite Friture Jungle collectie zich aan aan verschillende woonstijlen. Handig voor wanneer je besluit jouw huisje opnieuw in te richten.

Petite Friture Jungle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle producten uit de Petite Friture Jungle collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.