Petite Friture Hollo

De Petite Friture Hollo collectie bevat verschillende soorten tafels die in maar liefst zes kleuren verkrijgbaar zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de Petite Friture Hollo tafel. Als je deze tafel ziet, krijg je direct zin om te trommelen. Eigenlijk is dat ook helemaal niet gek aangezien deze tafel een silhouet van een ouderwetse trommel bevat. Een tafel vol openingen en cirkels die in een handomdraai alle interieurs en feesten opvrolijkt. Het feestje kun je ook prima buiten voortzetten, want hij kan best tegen een drupje hoor. De vrolijk vormgegeven tafel heeft een diameter van 50 centimeter en een hoogte van 73 centimeter. Je kunt er lekkere hapjes op zetten, een mooi plantje neerzetten of misschien wel je favoriete boek tentoonstellen. Nieuwsgierig naar de andere producten uit deze collectie? Neem dan snel een kijkje…

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk, daar is de Vertigo lamp een goed voorbeeld van. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture Hollo: luchtig en prachtig tegelijk

Ben je op zoek naar een bijzettafel, of toch liever een salontafel? Voor Petite Friture maakt dat helemaal niet uit, want dit designlabel heeft overal aan gedacht. De Petite Friture Hollo bijzettafel staat prachtig naast je bank, of je kunt hem ook prima als nachtkastje gebruiken. Heb je een feestje in de tuin en staan je tafels eigenlijk al vol met glazen en eten? Dan kun je dit tafeltje ook gebruiken als extra hulpje. Hij kan door de materiaalkeuze namelijk prima een eventuele regenbui aan. De Petite Friture Hollo salontafel voelt zich helemaal thuis bij jouw bank. Er is genoeg ruimte voor een dienblad met kaarsjes, je favoriete drankje en een lekker bakje chips. Deze salontafel denkt overal aan en bezorgt je een hele fijne avond.

Petite Friture Hollo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij elke Petite Friture Hollo tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafel uit de Hollo serie van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.