Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Petite Friture

Petite Friture is een relatief jong designlabel dat pas in 2009 werd opgericht. Oprichtster Amélie du Passage had de grote wens om een podium te bieden aan jonge, getalenteerde ontwerpers die zich elders misschien moesten aanpassen aan de op dat moment gangbare regels en ontwerpen in de designwereld. Samen met een groep jonge designers heeft dit label inmiddels een grote collectie van lampen en woonaccessoires op de markt gebracht. De items van Petite Friture zijn enerzijds verrassend, maar blijven anderzijds toegankelijk voor iedereen. Deze jonge, frisse blik wordt door iedereen met open armen ontvangen. Inmiddels verkoopt dit van oorsprong Franse merk zijn producten in landen over de hele wereld. Ben jij nieuwsgierig geworden naar andere bijzondere dessins van Petite Friture? Neem dan ook eens een kijkje bij het behang van Petite Friture.

Verrassende Petite Friture Dots kussens

Zoals je van de designers van Petite Friture mag verwachten, hebben ze een kleine verrassing aan de kussens uit de Petite Friture collectie toegevoegd. Wanneer je het Dots kussen 60x40 omdraait, zal je namelijk zien dat de achterkant van dit kussen niet bekleed is met dezelfde bladerenprint. Sterker nog, de achterkant heeft een felle blauwe kleur. Deze contrasteert prachtig met de subtielere voorkant. Daarnaast is dit ook een ideaal kussen voor als je jouw huisje tijdelijk een andere look wilt geven. Doordat dit kussen twee kanten heeft, is de kans groot dat hij ook prachtig combineert met een ander meubelstuk uit jouw interieur.

Petite Friture Dots bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle producten uit de Petite Friture Dots collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.