Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture decanteerkaraffen van formaat

De Petite Friture Objets 2822 decanteerkaraf large is zoals de naam je vast al doet vermoeden een slag groter met een diameter van 8 centimeter en een hoogte van 17,5 centimeter. Hij gaat dus wat meer de hoogte in. Achter deze karaf zit een bijzonder verhaal. De naam van deze karaf is niet uit de lucht gegrepen. Er worde namelijk in Frankrijk elke seconde 2822 plastic flessen weggegooid. Dat kan beter, maar deze karaf is hoe dan ook een goed begin. Geef hem maar een mooi plekje in de keuken of op de eettafel.

Petite Friture decanteerkaraffen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture decanteerkaraffen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bijzettafel van Petite Friture, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.