Naar boven

Petite Friture Chains

De Petite Friture Chains collectie bestaat uit verschillende hanglampen die geïnspireerd zijn op de natuur. Het basismodel van de collectie is de Chains Single hanglamp. Komen de ribbels uit de lampenkap je bekend voor? Zo ja, dan zou dit goed kunnen. Het ontwerp is namelijk gebaseerd op de ribbels van de schelpjes die je vroeger op het strand zocht. Deze hanglamp is vanonder dichtgemaakt. Daardoor schijnt het licht indirect de ruimte in. Dat geeft het licht van deze hanglamp een bijzonder warme gloed. Bij het ontwerpen van de Chains Single hanglamp is er grote aandacht besteed aan de details. Dat zie je onder andere terug in het plafondkapje van de lamp. Deze is namelijk voorzien van dezelfde ribbels als de lampenkap.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Petite Friture 

Petite Friture is een Frans designlabel dat zich voornamelijk toelegt op het ontwerpen van verlichting en woonaccessoires. Petite Friture streeft ernaar zoveel mogelijk jonge, talentvolle ontwerpers die nog niet doorgebroken zijn een podium te bieden. Dat levert vaak bijzondere en grappige eindproducten op. Zo herbergt de collectie verlichting van Petite Friture vaak unieke ontwerpen waarin de meest aparte materialen zijn verwerkt. De lampen uit de Mediterranea collectie zijn bijvoorbeeld gemaakt van messing terwijl de Vertigo collectie gemaakt is van ultralicht fiberglas. Zo ben je bij aanschaf van een lamp van Petite Friture verzekerd van een bijzonder exemplaar dat je niet elke dag tegen zal komen (behalve in jouw eigen huis).

Petite Friture Chains lampen: small, medium of large?

Is de enkele lampenkap van de Chains Single hanglamp naar jouw smaak net iets te karig? Dan zal jij waarschijnlijk erg blij worden bij de aanblik van de Petite Friture Triple hanglamp. Dit exemplaar is namelijk voorzien van niet één, niet twee, maar wel drie geribbelde lampenkappen. Naast dat zo’n exemplaar natuurlijk met gemak in staat is een grotere ruimte te verlichten, hebben de drie lampenkappen nog een leuke bijkomstigheid: je kunt ze namelijk herschikken. Zo krijgt jouw Petite Friture Triple hanglamp om de zoveel tijd een andere uitstraling. Voor de echte fanatiekelingen hebben we een nóg groter exemplaar. De Chains Triple 3 hanglamp heeft, je raadt het nooit, wel negen lampenkappen.

Petite Friture Chains bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle producten uit de Petite Friture Chains collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.