Petite Friture Étoile snijplank
2-3 weken
 
€ 42
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Petite Friture Étoile snijplank

Omschrijving

De Petite Friture Étoile snijplank is ontworpen door Claesson Koivisto Rune.

Vorm is vaak decoratief, maar het allerleukste design vinden wij wanneer vorm de functie volgt. Zoals bij de Petite Friture Étoile snijplank. De stervormige lijnen op de snijplank zijn gebaseerd op Islamitische kunst. Door de lijnen af te ronden krijgt deze snijplank een bloemig effect. En de lijnen vormen niet alleen een mooi patroon, ze zorgen er ook voor dat vloeistoffen tijdens het snijden makkelijk wegvloeien.

De Petite Friture Étoile snijplank heeft een lengte van 36 centimeter en een breedte van 36 centimeter. De snijplank is gemaakt van eikenhout, de originele houtkleur is nog goed te zien. Omdat de lijnen groeven vormen, voert de snijplank eventuele overtollige sappen af. Dit is bijvoorbeeld handig bij het snijden van vlees of vruchten. Zo heb je geen onverwachte, plakkerige bende meer op je aanrecht.

Zoek je naast de Étoile snijplank van Petite Friture een andere snijplank van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Petite Friture. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Étoile snijplank, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Eiken (hout)
Garantie 1 jaar
Herkomst Frankrijk
Merk Petite Friture
Ontwerper Claesson Koivisto Rune
Bijlagen Productinformatie
Afmetingen (b) 36.00 x (h) 36.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Petite Friture Étoile snijplank
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven