Perletta Salsa

De Perletta Salsa collectie is handgemaakt en daarom uniek. Geen twee vloerkleden zijn hetzelfde. Het patroon van deze Perletta kleden hebben wat weg van een honingraat. Maar gelukkig zijn ze niet zo plakkerig. Puur natuur zijn de vloerkleden wel: ze bestaan uit een combinatie van wol en jute en zijn ook met wol afgewerkt. De vloerkleden uit de Salsa familie passen echt in ieder interieur. Je kunt namelijk kiezen uit maar liefst dertig verschillende kleuren! Neem het Perletta Salsa vloerkleed 170x240. Met zijn unieke en zachte look ga je het liefst niet op de bank, maar op zijn wollige vezels zitten. Kortom, de kleden uit deze collectie van Perletta zijn een echte must-have voor in iedere kamer!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Multicultureel Perletta Carpets

Perletta Carpets is een exclusief vloerkledenmerk van Nederlandse bodem. En daar mogen we trots op zijn! De unieke structuren uit de collectie van Perletta Carpets zijn namelijk wereldwijd bekend en geliefd. Dit bijzondere designmerk is al meer dan 25 jaar actief en produceert haar ontwerpen over de gehele wereld. Denk aan landen als Marokko, India, Hongarije en Kroatië. Ook wordt een deel van de Perletta Carpets vloerkleden in ons eigen land gemaakt. Die invloeden van verschillende landen zie je terug in de kleurrijke en gevarieerde ontwerpen uit de collectie van Perletta Carpets. Van een grove structuur tot laagpolig vloerkleed en van een eenvoudige bruintint tot een meerkleurig vloerkleed: niets is dit merk te gek. Tel daarbij op dat de vloerkleden van Perletta Carpets in heel veel kleuren leverbaar zijn en je begrijpt: de mogelijkheden zijn eindeloos. De prachtige kleden van dit merk zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Flinders. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor op maat gemaakte vloerkleden van Perletta Carpets, in bijvoorbeeld een specifieke kleur of structuur. Keuze genoeg!

Perletta Carpets Salsa: langer genieten

Naast het prachtige kleed van 170x240 centimeter, is er in de collectie van Perletta Carpets Salsa ook een grote eyecatcher te vinden. Het Perletta Carpets Salsa vloerkleed 200x300 heeft een lengte van maar liefst 300 centimeter lang! Zo kan je nog ‘langer’ genieten van de handgemaakte pracht en praal. En mis jij nog een beetje warmte en gezelligheid in jouw zitkamer of eetkamer of ben je op zoek naar een uniek item voor je interieur? Dan zijn deze vloerkleden uit de Salsa familie de perfecte toevoeging voor het interieur. Zo’n vloerkleed kan worden schoongemaakt met een stofzuiger met een plat mondstuk. In de loop van het gebruik kunnen wolvezels zich losmaken, trek deze dan niet uit het vloerkleed maar knip deze los. Voor vlekverwijdering is snel ingrijpen belangrijk. Gebruik alleen een vlekverwijderaar die geschikt is voor wol, een neutrale pH-waarde heeft, bedoeld is voor vloerkleden en geen kleverige resten achterlaat.

Perletta Carpets Salsa bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Perletta Carpets. Dat betekent dat wij ieder product van de Perletta Carpets Salsa serie kunnen leveren en dit rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Salsa collectie van Perletta Carpets en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Perletta Carpets Salsa familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.