Perletta Limone

De Perletta Limone serie is uniek, want ieder kleed is handgemaakt. Er is daarom geen vloerkleed hetzelfde. De Perletta vloerkleden uit de Limone familie zijn puur natuur: ze bestaan uit een combinatie van wol en jute en zijn afgewerkt met een katoenen biesje. De vloerkleden hebben een geruit patroon. En dat zorgt, ondanks het ‘wollige’ imago, voor een grafisch en modern effect. De vloerkleden uit de Limone collectie voelen zich thuis in ieder huis. Je kunt namelijk kiezen uit maar liefst dertig verschillende kleuren! Neem het Perletta Limone vloerkleed 200x300. Met zijn unieke en zachte uitstraling ga je het liefst languit op zijn wollige vezels liggen. Kortom, deze Perletta vloerkleden zijn echt onmisbaar in je interieur!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Perletta Carpets: van Nederlands bodem

Perletta Carpets is een exclusief vloerkledenmerk van Nederlandse bodem. En daar mogen we trots op zijn! De unieke structuren uit de collectie van Perletta Carpets zijn namelijk wereldwijd bekend en geliefd. Dit bijzondere designmerk is al meer dan 25 jaar actief en produceert haar ontwerpen over de gehele wereld. Denk aan landen als Marokko, India, Hongarije en Kroatië. Ook wordt een deel van de Perletta Carpets vloerkleden in ons eigen land gemaakt. Die invloeden van verschillende landen zie je terug in de kleurrijke en gevarieerde ontwerpen uit de collectie van Perletta Carpets. Van een grove structuur tot laagpolig vloerkleed en van een eenvoudige bruintint tot een meerkleurig vloerkleed: niets is dit merk te gek. Tel daarbij op dat de vloerkleden van Perletta Carpets in heel veel kleuren leverbaar zijn en je begrijpt: de mogelijkheden zijn eindeloos. De prachtige kleden van dit merk zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Flinders. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor op maat gemaakte vloerkleden van Perletta Carpets, in bijvoorbeeld een specifieke kleur of structuur. Keuze genoeg!

Lang genieten met Perletta Carpets Limone

Naast het prachtige kleed van 200x300 centimeter, is er in deze prachtige collectie van Perletta Carpets ook een kleinere eyecatcher te vinden. Nou ja, zo klein is hij ook weer niet. Het Perletta Carpets Limone vloerkleed 170x240 heeft een lengte van maar liefst 240 centimeter lang. Zo kun je nog ‘lang’ genieten van zijn unieke handgemaakte schoonheid. Ben je op zoek naar een originele manier om meer warmte en gezelligheid toe te voegen aan je slaap- of woonkamer? Dan zijn de Perletta Carpets vloerkleden uit de Limone familie de perfecte toevoeging voor jouw interieur. Zo’n vloerkleed kan worden schoongemaakt met een stofzuiger met een plat mondstuk. In de loop van het gebruik kunnen wolvezels zich losmaken, trek deze dan niet uit het vloerkleed maar knip deze los. Voor vlekverwijdering is snel ingrijpen belangrijk. Gebruik voor de kleden van Perletta Carpets Limone alleen een vlekverwijderaar die geschikt is voor wol, een neutrale pH-waarde heeft, bedoeld is voor vloerkleden en geen kleverige resten achterlaat.

Perletta Carpets Limone bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Perletta Carpets. Dat betekent dat wij ieder product van de Perletta Carpets Limone serie kunnen leveren en dit rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Limone collectie van Perletta Carpets en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Perletta Carpets Limone familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.