Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Perletta Carpets gaat de wereld over

Perletta Carpets is een Nederlandse producent van handgemaakte vloerkleden. Dit bijzondere designmerk is al meer dan 25 jaar actief en produceert haar ontwerpen over de gehele wereld. Denk aan landen als Marokko, India, Hongarije en Kroatië. Ook wordt een deel van de Perletta Carpets vloerkleden in ons eigen land gemaakt. Die invloeden van verschillende landen zie je terug in de kleurrijke en gevarieerde ontwerpen uit de collectie van Perletta Carpets. Van een grove structuur tot laagpolig vloerkleed en van een eenvoudige bruintint tot een meerkleurig vloerkleed: niets is voor dit merk te gek. Alleen al de Limone serie met vloerkleden van Perletta Carpets bestaat uit twee verschillende formaten en dertig verschillende structuren. Voor welk vloerkleed je ook kiest, je haalt hoe dan ook een bijzonder designstuk in huis. Hulp nodig? Lees hier verschillende tips voor het kiezen van een nieuw vloerkleed.

Welk Perletta Carpets vloerkleed past bij jou?

Bij Flinders vind je een breed assortiment aan structuren, kleuren en afmetingen van deze Perletta Carpets vloerkleden. Zo kun je niet alleen een Salsa vloerkleed 170x240 bij ons bestellen, maar ook een maatje groter: het Salsa vloerkleed 200x300. Hetzelfde geldt voor het Limone vloerkleed. Dit ontwerp van Perletta Carpets heeft een iets grovere structuur dan het Salsa vloerkleed en is in dezelfde afmetingen leverbaar. Afhankelijk van de grootte van je woonkamer, eetkamer of slaapkamer kun je dus kiezen voor een Limone vloerkleed 170x240 of een Limone vloerkleed 200x300. Welk exemplaar van Perletta Carpets heeft jouw voorkeur? Los van het feit dat de Perletta Carpets vloerkleden voor extra sfeer in je interieur zorgen, kunnen ze ook de akoestiek verbeteren en het plaatje compleet maken in je woning.

Perletta Carpets vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Perletta Carpets. Dat betekent dat wij alle vloerkleden van Perletta Carpets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed van Perletta Carpets en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Perletta Carpets. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Perletta Carpets vloerkleed veilig en vertrouwd online bestelt.