Over PBJ Designhouse

Het Deense PBJ Designhouse (voorheen Wood and Vision) heeft sinds de oprichting in 1968 jarenlang geïnvesteerd in het verfijnen van details en kwaliteit. Ze werken hiervoor al jarenlang samen met ervaren meubelmakers en interieurdesigners. Het is dan ook niet gek dat waarden als kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan bij dit designlabel. Zo zorgen ze ervoor dat alle materialen op een duurzame manier geproduceerd of hergebruikt kunnen worden. Op deze manier kunnen zij Deense designproducten aanbieden die een leven lang meegaan. Dit designlabel draagt niet voor niets het bekende Deense motto: ‘Made for home. Made for life.’ Op deze manier houdt PBJ Designhouse zijn ecologische voetafdruk klein en zijn toekomstige generaties verzekerd van producten van dezelfde, hoge kwaliteit.

PBJ Designhouse tafels: van klein naar groot

In de tafelcollectie van PBJ Designhouse vind je een aantal salontafels van prachtige vormen en formaten, maar ook een heleboel bijzondere eettafels. Bij deze eettafels komt het compacte maar ruime karakter tot zijn recht, want de meeste tafels in deze collectie van PBJ Designhouse zijn uitschuifbaar. De collectie bevat kleine eettafels en hele grote eettafels voor in ieder interieur. Een goed voorbeeld hiervan is de PBJ Designhouse Curve eettafel 82x82. Deze compacte, vierkante tafel voor twee kan uitgeschoven worden tot een tafel voor vier personen. Ook liefhebbers van tafelen met grote gezelschappen kunnen hun hart ophalen. Zo is de PBJ Designhouse Bow eettafel 210x105 met ruimte voor maximaal veertien mensen de perfecte tafel voor een familiediner.

PBJ Designhouse tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van PBJ Designhouse. Dat betekent dat wij alle tafels van PBJ Designhouse kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.