PBJ Designhouse dressoirs

Het Deense designlabel PBJ Designhouse heeft een groot aanbod dressoirs. Tijdloze dressoirs die geheel in Scandinavische stijl ontworpen zijn. Deze dressoirs hebben stuk voor stuk een tijdloos, Scandinavisch ontwerp waarbij eenvoud de hoofdrol speelt. Hierdoor kun je deze dressoirs van PBJ Designhouse met iedere woonstijl combineren. In deze collectie vind je brede dressoirs zoals het PBJ Designhouse Galaxy Sideboard dressoir 2. en compactere dressoirs zoals het PBJ Designhouse Curve Sideboard dressoir 2. Een dressoir die er met kop en schouders bovenuit steekt, is het Stick dressoir. Dit dressoir past met zijn strakke, futuristische uitstraling niet alleen bij Scandinavische en klassieke interieurs, maar ook bij een industriële of moderne woonstijl.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over PBJ Designhouse

Het Deense PBJ Designhouse (voorheen Wood and Vision) heeft sinds de oprichting in 1968 jarenlang geïnvesteerd in het verfijnen van details en kwaliteit. Ze werken hiervoor al jarenlang samen met ervaren meubelmakers en interieurdesigners. Het is dan ook niet gek dat waarden als kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan bij dit designlabel. Zo zorgen ze ervoor dat alle materialen op een duurzame manier geproduceerd of hergebruikt kunnen worden. Op deze manier kunnen zij Deense designproducten aanbieden die een leven lang meegaan. Dit designlabel draagt niet voor niets het bekende Deense motto: ‘Made for home. Made for life.’ Op deze manier houdt PBJ Designhouse zijn ecologische voetafdruk klein en zijn toekomstige generaties verzekerd van producten van dezelfde hoge kwaliteit.

Veelzijdige dressoirs van PBJ Designhouse

De dressoirs van PBJ Designhouse komen in allerlei vormen en maten voor. Ze zijn dan ook ontworpen voor in ieder type interieur ongeacht de grote of de stijl van de ruimte. Daarnaast zijn ze, zoals je van PBJ Designhouse gewend bent, gemaakt om een leven lang mee te gaan. Een tijdloos en veelzijdig dressoir is dan ook wat je in deze collectie terugvindt. Een goed voorbeeld hiervan is het PBJ Designhouse Fifty Sideboard dressoir 2. Dit dressoir bevat klassieke, Scandinavische elementen en bevat prachtige houtnerven die de ruimte direct een warm en aangenaam gevoel geven. Een moderne variant vind je in het PBJ Designhouse Edge Sideboard 2-4 dressoir die door de uitgebreide keuze in kleur extra opvalt en met iedere interieurstijl te combineren valt.

PBJ Designhouse dressoirs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van PBJ Designhouse. Dat betekent dat wij alle dressoirs van PBJ Designhouse kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.