Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

PBJ Designhouse: een lange geschiedenis

Bij PBJ Designhouse kun je profiteren van een jarenlange samenwerking tussen ervaren meubelmakers en designers. De meubelmakers zijn specialisten in het bewerken van hout, fineer, gelakte oppervlakken, maar ook met laminaat en linoleum. Voor de designers is het prachtig om te zien hoe een ontwerp tot leven komt, en wordt verbeterd door de meubelmakers. De creativiteit van de ontwerper wordt zo versterkt door het specialisme van de meubelmaker. Een samenwerking die inmiddels al 50 jaar succesvol is.

Duurzaamheid bij PBJ Designhouse

Naast kwaliteit is ook duurzaamheid een belangrijke pijler bij PBJ Designhouse. Dat begint al bij de selectie van het hout. Massief hout wordt uitgezocht op de juiste mate van vochtigheid, zo min mogelijk knoesten en uiteraard moet het afkomstig zijn uit gecertificeerde bosbouw. Daarnaast combineert PBJ Designhouse massief hout met fineer. Op deze manier wordt het gebruik van massief hout verminderd. Door de twee materialen te combineren blijft de kwaliteit van het product hoog en zal het moeiteloos jaren meegaan.

PBJ Designhouse bij Flinders

Flinders is officieel dealer van PBJ Designhouse. Dat betekent dat wij alle PBJ Designhouse producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van PBJ Designhouse en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij PBJ Designhouse. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van PBJ Designhouse veilig en vertrouwd online bestelt.