Naar boven

PayPal & Flinders: ontvang € 10 korting!

PayPal en Flinders slaan de handen ineen. Dankzij deze samenwerking profiteer je nu van € 10 korting bij bestellingen vanaf € 100 bij Flinders. En het mooie is: deze korting is geldig op alle producten van Flinders. Dus of je nu gaat voor prachtige eetkamerstoelen, hanglampen of woonaccessoires; in ons assortiment met 18.000 designproducten vind je vast wel iets wat bij jou past!

GEBRUIK KORTINGSCODE FLINDERS10PAYPAL

*Geldig tot en met 31-12-2016 vanaf € 100

Wat is Flinders?

Flinders is een woonwinkel waar je meer dan 18.000 designproducten kunt vinden die passen bij jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar betaalbare woonaccessoires, unieke designverlichting of de perfecte eetkamerstoelen; je vindt het allemaal in de collectie van Flinders. Het is onze missie om design voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we door te informeren, design te laten beleven en waar nodig een helpende hand te bieden.

 Hay AAC About A Chair collectie

Designmeubels kopen bij Flinders

Flinders heeft een woonwinkel in Zaandam, een webshop, een adviesmodule en twee Flinders Cafés in Hilversum en Groningen. Maar we hebben je nog veel meer te bieden.

  • Flinders Winkel Zaandam: in de showroom van 500m2 kun je een groot aantal designproducten bekijken, testen en direct aanschaffen. Ook kun je hier online shoppen via de beschikbare tablets.
  • Webshop: een inspirerende en gebruiksvriendelijke webwinkel waar je eenvoudig het juiste designproduct vindt dat past bij jouw smaak en budget. We zijn actief in NederlandBelgiëDuitsland en China
  • Flinders Cafés: hier ligt de nadruk op gezond en lekker eten. Het gehele interieur is van Flinders en tevens te koop via de (beschikbare) tablets. We hebben een Flinders Café in Groningen en Hilversum.
  • Online platformen: Flinders producten zijn verkrijgbaar via de belangrijkste online platformen: BOL, Amazon en Tmall (China).
  • Flinders klantadvies: Flinders is zeven dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar voor advies en ondersteuning bij online aankopen.
  • Flinders advies aan huis: interieuradviseurs komen bij de mensen thuis voor advies op maat.

Ferm Living Wire Basket serie

Meer dan 120 designlabels

Flinders heeft meer dan 120 designlabels in de collectie. Bij Flinders vind je designmeubels, moderne verlichting en woonaccessoires van Nederlandse, Scandinavische en Italiaanse designmerken, maar ook van labels uit Japan, Groot-Brittannië en Zwitserland. Denk bijvoorbeeld aan KartellHayMuutoNormann CopenhagenArtemideFoscariniFlosTom DixonVitraAlessi en Moooi. Flinders is officieel dealer van deze merken. Daarmee bieden we de service en garantie die je mag verwachten van een woonwinkel. Bovendien kun je bij ons álle producten van deze merken bestellen. 

&tradition MEGA Bulb hanglamp

Bekijk het assortiment van 18.000 producten

GEBRUIK KORTINGSCODE FLINDERS10PAYPAL

*Geldig tot en met 31-12-2016 vanaf € 100