Pastoe Wire Collection

De Pastoe Wire Collection is met zijn strakke lijnen een lust voor het oog. In de jaren 50 was Pastoe een van de eerste merken die meubels vervaardigden van staaldraad. De Pastoe Wire Collection begon met één enkele draadstalen stoel, maar werd al snel uitgebreid met andere producten. De Wire Table bijzettafel bijvoorbeeld werd ontworpen om de metalen stoelen gezelschap te houden. Deze strakke bijzettafel is opgebouwd uit eenvoudige vormen, wat toevoegt aan zijn aantrekkingskracht. Zie je jezelf al zitten, in je draadstalen fauteuil? Je zet je kopje koffie op de notenhouten bijzettafel en droomt eventjes weg. Zo comfortabel zitten de meubels uit de Pastoe Wire Collection.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Pastoe Design

Pastoe is wat je noemt een oer-Hollands designmerk. Het oorspronkelijk Utrechtse bedrijf maakt al ruim 100 jaar de mooiste meubels. De ontwerpen zijn stuk voor stuk tijdloos en strak, en doen het dus altijd goed in elk interieur. Een van de bekendste collecties is de Pastoe Amsterdammer serie, een reeks kenmerkende kasten met een rolluik. Ook kun je Pastoe kennen van de Joost Selection, waarin creatief directeur Joost een selectie heeft gemaakt van de mooiste samenstellingen van kasten. En laten we vooral de Pastoe Wire Collection niet vergeten! Pastoe was namelijk een van de eerste designmerken die met producten op de markt kwam die compleet van draadstaal gemaakt waren. Uniek, en nog steeds perfect bij de tijd.

Pastoe Wire Collection krukken

De Pastoe Wire Collection is niet bang om de hoogte in te gaan. Een stevige zitkuip van staaldraad, gemonteerd op degelijke metalen poten, zorgt ervoor dat ook jij met een gerust hart plaatsneemt op een kruk uit de Pastoe Wire Collection serie. Begin met de lage KM05 kruk met een zithoogte van 46 centimeter. Zit goed, nietwaar? Wat dacht je dan van de KM06 barkruk van 64 centimeter hoog? Dat zit zo stabiel dat een trapje hoger ook nog wel kan, met de KM07 barkruk van 75 centimeter hoog. Je ziet het, of je nu een lager krukje zoekt of een hoger exemplaar voor aan de bar, in de Pastoe Wire Collection vind je altijd een kruk van het juiste formaat.

Sterke stoelen van staal

Het bekendste ontwerp uit de Pastoe Wire Collection is misschien wel de SM05 stoel. Deze klassieker stamt uit 1953 en is ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerpers Cees Braakman en Adriaan Dekker. Deze stoel is ook nu nog een moderne toevoeging voor elk interieur. Deze stoel uit de Pastoe Wire Collection is ook verkrijgbaar met een kussentje: de SM05 stoel met zitkussen. En voor wie het ultieme comfort zoekt heeft Pastoe ook nog twee fauteuils ontworpen waar je heerlijk in kunt zitten: de FM06 fauteuil en de FM05 fauteuil met rugkussen. Door de slanke lijnen haal je met deze stoelen uit de Pastoe Wire Collection de comfort van een authentieke fauteuil in huis, en dat met een luchtig en ruimtelijk design.

Pastoe Wire Collection bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Pastoe Wire Collection. Dat betekent dat wij elk product uit de Pastoe Wire Collection kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Pastoe Wire Collection en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Pastoe Wire Collection, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.