Pastoe Totem

De kasten uit de Pastoe Totem collectie stralen indianenverhalen in een modern jasje uit. Je kunt zelf je eigen totempaal bouwen. De kasten bestaan uit vierkante losse rompen. Deze kunnen open of aan één kant gesloten zijn en er kunnen horizontale legplanken in worden geplaatst. Het is ook mogelijk om een verticaal tussenschot in het midden te plaatsen. Hierdoor kan er nog net door de romp heen worden gekeken. Dit zorgt voor een speels effect. We kunnen wel zeggen dat de kasten uit deze serie niet saai zijn. Kijk maar naar de Pastoe Totem kast Joost Selection. Deze kleine ‘totempaal' is een favoriete samenstelling van Joost, de creatief directeur van Pastoe. Er bestaat ook een grotere variant van deze kast. Kun je nog kiezen?

Sorteren op
Toon als:

1-1 van 1 producten

Over Pastoe

Pastoe is een oer-Hollands merk dat in 1913 is opgericht door Frits Loeb. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Utrecht en is tot op de dag van vandaag in de Domstad gevestigd. We kunnen je aanraden eens een kijkje te nemen in de fabriek van Pastoe. Zoveel vakmanschap en ambachtswerk zie je niet veel meer in Nederland. Hier worden prachtige designkasten en -stoelen gemaakt die een leven lang meegaan. De Pastoe Amsterdammer serie is misschien wel de meest bekende. Maar onderschat de Pastoe Joost Selection niet! Hoe kan het ook anders met de persoonlijke selectie van de creatief directeur van Pastoe.

Pastoe Totem: stappelen maar!

Bij de kasten uit de Pastoe Totem collectie komt de goede kijk van Joost op de trends van deze tijd duidelijk naar voren. Wanneer je kiest voor een item uit deze collectie heb je oneindig veel keuze wat betreft kleuren en afmetingen. Neem bijvoorbeeld de Pastoe Totem kast. Deze kast bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt zelf bepalen hoe hoog de kast wordt. Heb jij een kleurrijk interieur of juist een rustig interieur? Dat maakt voor deze kast niet uit. Je kunt zelf kiezen in welke kleur je de elementen wilt hebben en deze kun je zelfs draaien. Boeken, tijdschriften of dierbare spullen kun je kwijt in deze kast. We kunnen wel zeggen dat deze kast van alle markten thuis is. De wandkast is gemaakt van gelakt kunststof gecombineerd met eikenhout. Weet je al welke combinatie je gaat maken?

Pastoe Totem bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pastoe. Dat betekent dat wij elk product uit de Pastoe Totem collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Pastoe Totem serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Pastoe Totem collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven