Over Pastoe

Pastoe is in 1913 opgericht door de Nederlandse ondernemer Frits Loeb. Hij was het die het besluit nam om de stoelen voor zijn woonwinkel in Utrecht zelf te gaan produceren in een kleine timmerfabriek. Meer dan honderd jaar later is Pastoe uitgegroeid tot een design merk waar je niet omheen kan. Het is een bedrijf dat continu investeert in vernieuwing. De Pastoe meubelmakers waren en zijn nog steeds echte vaklieden. Woorden als duurzaamheid en kwaliteit hebben zij hoog in het vaandel staan. Dat vind je terug in de Pastoe fauteuils, want de kwaliteit straalt er vanaf. De design meubels zijn stuk voor stuk goed doordacht en ontworpen door gerenommeerde ontwerpers. Daarnaast zijn de ontwerpen vaak eenvoudig en bijzonder aangenaam om naar te kijken.

Vakmanschap

Zeg je Pastoe, dan zeg je vakmanschap. Dit Utrechtse merk produceert al meer dan honderd jaar haar designs in eigen fabriek. Niet gek dat Pastoe design klassiekers als de Pastoe FM03 fauteuil op haar naam heeft staan. Al in 1958 ontwierp Cees Braakman deze prachtige Pastoe Fauteuil. In 2013 herintroduceerde Pastoe dit ontwerp samen met de andere ontwerpen uit de Wire Collection. Dit bleek een gouden zet, want ook nu zijn veel mensen fan van deze mooie fauteuils. Dat de Pastoe fauteuils zich in ieder interieur thuis voelen, komt vooral door het tijdloze ontwerp. Ook kan je de bekleding naar eigen wens aanpassen. Zo past de Pastoe fauteuil overal bij!

Pastoe fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pastoe. Dat betekent dat wij iedere Pastoe fauteuil kunnen leveren en dit rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek fauteuil van Pastoe en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Pastoe fauteuil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.